matkalaukkujen paino?

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

susanna-76
Viestit: 47
Liittynyt: 20.7.2005 18:52

Viesti Kirjoittaja susanna-76 »

sammy77 kirjoitti:Osta kunnon matkalaukku Thaimaasta!
Mä jouduin viime lomareissultanikin ostamaan uuden matkalaukun, joten en kuitenkaan ihan viitsisi jälleen kerran ostaa uutta matkalaukkua :oops: Noita laukkuja, kun rupeaa jo olemaan kaapit pullollaan. No mutta, täytyy nyt kuitenkin katsoa, että mitä oikeastaan tulen tekemään. Kuulostaa kuitenkin hieman hölmöltä, että tulisin viemään tavaroita vain ja ainoastaan käsimatkatavarat. Vaikka olen reissuun lähdössä kolmeksi viikoksi :oops: :o Tosin tiedän kyllä, että Thaimaasta saa todella edullisesti ostettua kaikki mahdolliset tavarat sekä vaatteet ja, jos ei sopivia kokoja löydy, niin sitten vain räätälille teettämään. No onneksi on kuitenkin vielä muutama päivä aikaa miettiä asiaa, että mitä oikeastaan tulen tekemään asian suhteen :-D
Avatar
jankou
nuorisojoukot.net
Viestit: 436
Liittynyt: 19.6.2005 18:00
Paikkakunta: Isolla kirkolla
Viesti:

kameraliivit

Viesti Kirjoittaja jankou »

Kannattaa ostaa semmoiset kameraliivit, niihin saa tungettua uskomattoman määrän tavaraa....jossain ohjelmassa joku ukko neuvoi niiin, sitä oli sitä kamaa sitten aikas paljon niissä... :shock:
susanna-76
Viestit: 47
Liittynyt: 20.7.2005 18:52

Re: kameraliivit

Viesti Kirjoittaja susanna-76 »

jankou kirjoitti:Kannattaa ostaa semmoiset kameraliivit, niihin saa tungettua uskomattoman määrän tavaraa....jossain ohjelmassa joku ukko neuvoi niiin, sitä oli sitä kamaa sitten aikas paljon niissä... :shock:
Mistäs tommoiset liivit vois saada?
Hanna
Beach babe
Viestit: 667
Liittynyt: 2.5.2004 13:49
Paikkakunta: Pattaya
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Hanna »

susanna-76 kirjoitti: Kuulostaa kuitenkin hieman hölmöltä, että tulisin viemään tavaroita vain ja ainoastaan käsimatkatavarat. Vaikka olen reissuun lähdössä kolmeksi viikoksi :oops: :o
Monet lähtee reissuun vain käsiveskojen kanssa, koska Thaimaasta saa todellakin kaiken tarpeellisen ostettua.

Oltiin mieheni kanssa viime syksynä reilu kuukausi reissussa ja tehtiin poikkeus matkatavaroiden suhteen. Lähdettiin reissuun yhdellä laukulla, mikä painoi 14 kg ja siinä oli kahden henkilön tavarat. :-D Todettiin se älyttömän hyväksi, eikä enää toiste raahata puolta kaapillista kesävaatteita mukanamme. 8) :wink:
16.6. - 24.8.2009 Hong Kong - KL - Bali - BKK - Pattaya - Vietnam - Hong Kong
1.9. - 5.10.2008 BKK - KL - Borneo - Filippiinit - Singapore (F1) - Phuket - BKK
Avatar
pak wan
Mr Khiiniau
Viestit: 6615
Liittynyt: 24.3.2004 13:52

Viesti Kirjoittaja pak wan »

mulla on 400 batilla ostettu tennislaukku (iso)
ja kestäny kuin "uusi" jo useamman reissun.

oleellisin seikka on "kevyt kuivapaino"

taikamaassa en raahaa pitkiä matkoja..käytän kyytejä
ja isaanissa perheen autolla.
ja en oo pikkuruinenkaan.

ei ei koville 5 kg painaville raukunrumiluksille.

-pak wan
Avatar
spiigeli
Viestit: 3167
Liittynyt: 11.8.2004 19:32
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja spiigeli »

Pienenä vihjeenä. Pukupussi on aika hyvä sen on aina saannut vietyä käsimatkatavara kassin lisäksi. Mahtuu sinne puvun sekaan aika paljon muutakin.
กาย
Avatar
jankou
nuorisojoukot.net
Viestit: 436
Liittynyt: 19.6.2005 18:00
Paikkakunta: Isolla kirkolla
Viesti:

taikaliivit

Viesti Kirjoittaja jankou »

:D niin niitä "taikaliivejä" eiks niitä myydä esim jossain eräliikkeis. Mut se oli oikeasti aika hauska miten paljon sillä oli sitä kamaa niissä.
Avatar
KPelto
Sanuk
Viestit: 2756
Liittynyt: 15.12.2003 13:24
Viesti:

Viesti Kirjoittaja KPelto »

raikku80 kirjoitti:viimeksi tuli mukavasti 60kiloa.matkalaukku painoi sopivasti 29 kiloa ja loput tulikin käsimatkatavaroissa.piti jättää vaan vähän kauemmaksi käsimatkatavarat, jottei olisi alkanu kysylemään tiskillä, että mitäs noissa laukuissa on :wink:
Erittäin hyvä vinkki. Viimeksi oli siirretty liikaa painoa lentolaukkuun niin ne mittasivat sen check-in:ssä ja laukku meni sitten ruumaan (tosin ilmaiseksi vauvan laukkuna)..
Avatar
Selkäreppu
Chang
Viestit: 1183
Liittynyt: 16.12.2003 10:48
Paikkakunta: Hkää

Viesti Kirjoittaja Selkäreppu »

Äsken heitin emännän kentälle ja matkalaukku painoi himpun alle 32kiloa. Finskin muija vaan kysäs että onkos paljon käsimatkatavaroita. Koska niitä ei ollut niin kaikki oli ok. Lento oli OK5483 / AY715. Voihan tietysti olla että kun matka oli ostettu csa:lle jolla on rajana 23/12kg niin sen takia meni normaalisti.
Hetken jo pelättiin että näinköhän joutuu ottamaan tuliaskamat pois mutta hyvin meni. Muutenkin virkailija oli mukava. Eli plussaa finskille tämäkin.
:smt023
Vastaa Viestiin