Bangkok-Phuket-Phi Phi VAI Bangkok-Samui-Koh Phanang-Koh Tao

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Cosabella
Viestit: 1
Liittynyt: 18.7.2006 22:01
Paikkakunta: Helsinki

Bangkok-Phuket-Phi Phi VAI Bangkok-Samui-Koh Phanang-Koh Tao

Viesti Kirjoittaja Cosabella »

Ekaa kertaa ollaan Thaimaaseen lähdössä (2 aikuista keskenään) 23. elokuuta ja pariksi viikoksi. Nuo otsikon paikat olisi vaihtoehdot minne perillä mennä, mutta kun ei osaa päättää kummalle puolelle!

Kummallakin puolella lienee edellytykset sille mitä kaivataan, eli valkoista hiekkaa ja kirkkaita vesiä. Muitakin ihmisiä saa olla, mutta pariksi päiväksi ois kiva päästä jonnekkin syrjempään olee kahestaan.

Nyt siis kaivattais kipeästi neuvoja/mielipiteitä mahdollisesti kummissakin paikoissa käyneiltä! Plussia ja miinuksia? Vaikuttaako tsunami edelleen tuolla Phi Phin puolella? Miten liikkuminen onnistuu tähän aikaan vuodesta? Onko vähemmän vuoroja/joitan reittejä ei veneillä ajeta tms.?

Ja tietty majoitusvaihtoehtoja, eli jos on hyviä/huonoja kokemuksia tietyistä paikoista? Paras biitsi???

Kiitti jo etukäteen!
Avatar
MrTravkin
"Riisikeppimode"
Viestit: 9931
Liittynyt: 14.4.2004 15:08
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja MrTravkin »

Heitän heti "lonkalta", että ekakertalaiselle suosittelen menoa Phuketttiin josta mahdollisesti parin päivän käynti Phi Phillä ja lopuksi pari päivää shoppailua Bangkokissa. Onnistuu hyvin omatoimisesti reittilennoilla (PP:lle tietysti laivalla), mutta koska kyseessä on vain 2vk niin jonkun ison matkanjärjestäjän Bangkok-Phuket pakettimatka on todennäköisesti ainakin edullisempi. Phi Phi retken voi tehdä joka tapauksessa.
Viimeksi muokannut MrTravkin, 19.7.2006 13:12. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Vieira
Viestit: 339
Liittynyt: 25.4.2005 12:49
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja Vieira »

Molemmat hienoja reissuja, mutta veikkaisin, että säät olis paremmat Samuin suunnalla elo-syyskuussa... Phuketissa voi sadella tuohon aikaan reippaammin. Ollaan itse lähdösä 2. elokuuta ja paluu 25. Suunnitelmissa olis Tao ja Samuikin.
Viime vuonna heinäkuussa aivan mahtavat kelit Samuilla ja majoitushinnat edullisia. Elokuuhan on ns. highseasonia, joten hinnat hiukan nousevat mutta laskevat taas syyskuussa.
Viime matkalta pari majoitus bongausta: Samui, Crystal Bay resort. Chawengin ja Lamain välissä. Edullinen, rauhallinen(lähes oma ranta) siisti, ei luksusta... 600-2000 baht/yö. Phangan: Milky Bay resort, mukavat omistajat, nuorekas ilmapiiri... 1200-3000 baht
"I don't have a solution but I admire the problem. "
Avatar
MrTravkin
"Riisikeppimode"
Viestit: 9931
Liittynyt: 14.4.2004 15:08
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja MrTravkin »

Joo, enpäs katsonut ajankohtaa. Säiden puolesta tosiaan Samui ja lähisaaret tuohon aikaan saattavat olla parempia. Itsellä suunnitelma mennä loka-marraskuun vaihteessa Phukettiin (Patong) ja sieltä 2-3pv käynti Phi Phillä.
Vastaa Viestiin