Taas joku kyselee tyhmiä...

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Olivia
Viestit: 6
Liittynyt: 15.6.2004 9:37
Paikkakunta: Helsinki

Taas joku kyselee tyhmiä...

Viesti Kirjoittaja Olivia »

Olemme menossa heinäkuussa pariksi viikoksi Bangkokiin ja pariksi päiväksi johonkin rantakohteeseen. Ilmeisesti yleinen käytäntö on varata hotelli Suomesta muutamaksi päiväksi ja sitten loppuajaksi vasta paikan päällä. Miksi? Ovatko hinnat paikan päällä halvemmat? Löytyykö majapaikka vähällä vaivalla suht koht nirsollekin? Entäs jos kaikki paikat on täynnä? Olemme ajatellet hotelliksi Bangkokissa Twin Towersia, onko kokemuksia siitä? Tai muita ehdotuksia korkeintaan 2000 bt/yö/huone? Rantakohteeksi ajattelimme Ko Sametia, tietääkö joku sieltä kivan hotellin?
bimbo
Kannattajajäsen
Viestit: 8053
Liittynyt: 9.5.2004 11:46
Paikkakunta: Las Palmas

Viesti Kirjoittaja bimbo »

Aivan varmasti paikanpaalta saat hotellihuoneen halvemmalla. Jos varaat huoneen Suomalaisen matkatoimiston valityksella niin saatta olla jopa tuplahinta. 2000 paateroa/vrk saat viiden tahden hotellin Bangkokista kun hankit sen paikallisesta matkatoimistosta etka ota sita suoraan hotellista.
Heinakuussa ei ole pienintakaan pelkoa etta huonetta ei loytyisi.
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Twin Towers -hotellin tuli kokeiltua vuosi sitten keväällä pidennetyn viikonlopun verran ja ihan mukavalta hotellilta vaikutti. Huoneissa nyt ei mitään erityistä luksusta ole, mutta aula, ravintolat sekä uima-allas olivat ihan mukavat, eikä huoneissakaan mitään valittamista ollut, ihan perussettiä. Majoitusta en varannut etukäteen ja tiskiltä sai Standard -huoneen 1400 bahtin vuorokausihintaan kahdelle. Näkyi olevan internetsivuilla ( http://www.thetwintowershotel.com/main.html ) 1500 hintana netistä varattuna, lisäksi joitain paketteja oli tarjolla. Meinasivat ensin tarjota huonetta 2500 bahtin hintaan johon mainitsin, että internetissä oli hieman eri hinnat, niin hinta tippui sitten sen 1100 bahtia/yö -> 1400 thb/yö. :)

Kulkuyhteydet ei mitenkään kovin hyvät tahi toisaalta ei huonotkaan, kävellen pääsee lähimmille ostareille ja jos urheilumieltä on, niin esim World Trade Centeriinkin tuolta kävelee, ostosmahdollisuuksia on kyllä paljon lähistöllä, joten ainakin semmoisen toiminnan tukikohdaksi hotelli käy. Samoin jos on matka junalla jonnekin Hua Lampongin asemalta, niin se on aikalailla vieressä.
Olivia
Viestit: 6
Liittynyt: 15.6.2004 9:37
Paikkakunta: Helsinki

Kiitos vastauksista!

Viesti Kirjoittaja Olivia »

Tepä olette nopeita!
bimbo
Kannattajajäsen
Viestit: 8053
Liittynyt: 9.5.2004 11:46
Paikkakunta: Las Palmas

Viesti Kirjoittaja bimbo »

Jos on tarkoitus kuitenkin olla Bangkokissa se kaksi viikkoa, niin suosittelen ehdottomasti ottamaan hotellin bst sky trainin reitin varrelta. Helpottaa huomattavasti liikkumista ja saastaa hermoja, johtuen alyttomista ruuhkista. mm. Hotel asialla on oma sisaankaynti asemalle. Hotelli oikein viihtyisa, toki hieman vanhahko. On pari uimaallasta ym. Hinta oli viimeksi pari kuukautta sitten 1100 matkatoimistosta. normaalihinta respassa jotain vahan yli kaks tonnii.
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Sky Train tosiaan kätevä ja nopea tapa liikkua. Samalla rahalla menee taksillakin joka on ilmastoitu, mutta aikaa kyllä tärvääntyy pahimmillaan moninkertainen määrä. Tietenkin tuo matkustuksen määrä riippuu siitä, että mitä haluaa nähdä ja tehdä. Jos itse olisin lomalla niin, että olisi ennakkoon suunnitelma olla esim tuo pari viikkoa Bangkokissa ja pari päivää rantaelämää, niin ensin rantaelämän pariin ja sitten lopuksi Bangkokiin, ei tarvitsisi kantaa paljoa tavaraa, vaan selviäisi aika vähillä tavaroilla reissaamisen ajan. Myöskin parin viikon aikana Bangkokissa varmaan suuntaisin lähimpään matkatoimistoon ja ottaisin itselleni jonkun muutaman päivän reissun esim Kwai-joelle tai Chiang Maihin, tai miksei vaikka molempiin, olisihan tuossa vielä aikaa shoppailuille Bangkokissakin. :)
Avatar
Lasse
Pohjois-Thaimaan ajajat
Viestit: 33660
Liittynyt: 15.12.2003 11:22
Paikkakunta: Naantali / Khon Kaen
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lasse »

Tässä yksi kehuttu ja suosittu hotelli aivan Nanan Skytrain aseman kyljessä, hinnatkin ovat vielä hyvin kohtuuliiset.

Majestic Suites
http://www.majesticsuites.com/location.html

Promotion rates
http://www.majesticsuites.com/accommodation.html

Ja minnekäs Skytrainilla Nanan asemalta... :arrow:

Tässä hyvä sivu mistä näkee paikkoja, ostoskeskuksia ym. mitä sijaitsee skytrain asemien varrella (sivun keskiosa) :D
http://www.bangkokbob.net/sky_train.htm
FACEBOOK RYHMIÄ --> Pohjois-Thaimaan ajajat, Khon Kaenin seudun Suomalaiset.
Vastaa Viestiin