REGENT CHALET Bungalow kenelläkään kokemusta???

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
ipela
Viestit: 11
Liittynyt: 8.9.2006 21:58

REGENT CHALET Bungalow kenelläkään kokemusta???

Viesti Kirjoittaja ipela »

Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen onkosta kenelläkään kokemusta paikasta. Altaista ja mökeistä.

Epätietoinen ihmettelijä kyselee :oops:
Avatar
MrTravkin
"Riisikeppimode"
Viestit: 9949
Liittynyt: 14.4.2004 15:08
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja MrTravkin »

Näihin hotellikyselyihin kannattaa aina laittaa myös paikkakunta niin tulee paremmin vastauksiakin. Ko majoituslaitos lienee Cha-Amissa sijaitseva Aurinkomatkojen hotelli ?

http://preprod.aurinkomatkat.fi/kaukoma ... sp?ac=1777

Hotellin omat sivut:
http://www.regent-chaam.com/chaamhuahin ... htm#Chalet
Suomalainen matkakertomus:
http://www.philipsdigital.com/jussi/chaam.html

Laittamalla foorumin hakuun http://www.thaiklupi.fi/foorumi/search.php Regent AND chalet tulee 7 ketjua joissa ko. hotellista on keskusteltu aiemmin.
nannaninni
Viestit: 32
Liittynyt: 4.2.2005 12:52
Paikkakunta: Nokia
Viesti:

Viesti Kirjoittaja nannaninni »

Oltiin tuolla viime marraskuussa ja taas mennään marraskuussa kolmeksi viikoksi :-D Hotellialue tosi hyvin hoidettu, upea puutarha, iso mahtava uimaallas. Altaasta osa erotettu lapsille. Altaalta mereen matkaa 15 metriä. Bungalovit upeita, viimeksi meidän teranssin vieressä oli iso banaaniterttu,nam! Alue on hyvin vartioitu, joka kulmassa vartija ja yksi kiertelee kokoajan aluetta ympäri. Hotlan ravintolassa maukasta, mutta aika kallista, ruokaa. Aamiaisbuffetti tosi runsas ja maistuva. Alueelta löytyy myös paikallisia halpoja ruokapaikkoja. Jos sulla on Aurinkomatkojen talviesite, niin sivulla 107 on kuva upeasta altaasta ja se on Regent Chaletin allas!
Yhteenvetona vois sanoa, että aivan MAHTAVA paikka rentouttavaan ja rauhalliseen lomailuun :lol:
ipela
Viestit: 11
Liittynyt: 8.9.2006 21:58

Viesti Kirjoittaja ipela »

Kiitoksi nannaninni!
Yritin etsiä haulla tietoa mut en löytänyt, mut tämmöisiä viestejä just tarkoitin kuka on ollut ja kokenut hyvää tai huonoa majoituksesta, se on enemmän kuin tuhat kuvaa vaikka sanotaankin et yks kuva vastaa tuhatta sanaa. nannaninni oliko siellä minkäänlaisia örkkimörkkejä kämpässä, tuo meitin 14-v tyttö on aivan paniikissa jos on edes perhonen kämpässä, ja itse olen paniikissa jos joku kärmes tai vastaava tulee eteen. Onneks ollaan Bangkokissa ekaks ja saadaan ostettua sieltä puolustusvälineitä ötököitä vastaan:):)pojalle softis ase josta paukku lähtee 115M/sek eiköhän sil saada välit selviks :-D
nannaninni
Viestit: 32
Liittynyt: 4.2.2005 12:52
Paikkakunta: Nokia
Viesti:

Viesti Kirjoittaja nannaninni »

Siellä on kaikenlaisia pikkusia eläimiä: ensinnäkin gekkoja ( pieniä ) on jonkinverran. Viihtyvät varsinkin ravintoloiden katossa lähellä tuulettimia. Ilmeisesti vilvottelevat. Meidän bungalovin seinän välissä asusteli yksi sellainen. Tuo Thaimaalaisten mukaan onnea. On siitä hyvä, että popsii hyttyset ja muut ötökät. Tää meidän " kotigekko " ei tullut kertaakaan sisäpuolelle ( tai ei ainakaan nähty ). Bungalovin teranssin tukipylväässä oli tosi isoja etanoita, jotka kävivät keskenään kilpa-ajoja. Niistäkään ei mitään haittaa. Illalla kun tuli pimeää ja uima-allas suljettiin, niin allas oli hetkessä täynnä pieniä sammakoita. Aamulla olivat häipyneet. Käärmeitä tai vastaavia ei onneksi nähty.
Eli meille ei ollut örkeistä mitään haittaa, ainoastaan muutama hyttysen purema oli jonakin aamuna jaloissa.
Sunshine
Viestit: 3
Liittynyt: 28.9.2006 21:48
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja Sunshine »

Kotiuduttiin tänään kyseisestä hotellista! Aivan ihana paikka, kaikki pelasi loistavasti! Henkilökunta todella ystävällistä, varsinkin nämä vartijat, jotka ovat yhtä hymyä aina kun heidät näki. Allasalue oli mukava, löytyi sekä varjoisia, että aurinkoisia paikkoja. Asuimme siis bungalowissa, joka oli oikein miellyttävä kokemus. Gekkoja näkyi joka ilta terassin katossa, mutta sisällä bungalowissa en niitä nähnyt kertaakaan. Pikku"itikoita" siellä tuntui olevan melko runsaasti, johon hankimmekin sitten paikallista myrkkyä ja hyvin pysyivät poissa iholta. Mitään käärmeitä ei tosiaan nähty!
Hieman kyllä ikävä tuota paikkaa...Ilmatkin suosivat koko sen 2 viikkoa, jonka Thaimaassa olimme!
ipela
Viestit: 11
Liittynyt: 8.9.2006 21:58

Viesti Kirjoittaja ipela »

Joo paikka oli todella hieno, gekkoja oli ainakin meidän huoneissa parhaimillaan 5kpl yhtäaikaa ei tosin minua häirinnyt mut lapset ei oiken aluks tykänny. olitteko koko kaks viikkoa samassapaikassa, oltiin nimittäin 6-12.10 siellä
Sunshine
Viestit: 3
Liittynyt: 28.9.2006 21:48
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja Sunshine »

Me oltiin koko kaksi viikkoa samassa paikassa! 8) Todella hyvin viihdyttiin! Tai siis käytiinhän me muuallakin kun kökötettiin hotellialueella, mutta kuiteskin samassa hotellissa oltiin koko kaksi viikkoa... :)
amdnow
Viestit: 5
Liittynyt: 7.8.2004 17:52

Viesti Kirjoittaja amdnow »

Sunshine kirjoitti:Me oltiin koko kaksi viikkoa samassa paikassa! 8) Todella hyvin viihdyttiin! Tai siis käytiinhän me muuallakin kun kökötettiin hotellialueella, mutta kuiteskin samassa hotellissa oltiin koko kaksi viikkoa... :)
Samoissa bungaloweissa olimme kaksi viikkoa joulukuussa 2005 ja nyt on pakko päästä takaisin.
Alue oli todella siisti, henkilökunta ystävällistä ja sopivan rauhallinen paikka.
Rannalta sai ostaa juuri poimittuja hedelmiä (ananaksia, kookoksia jne...) ja voi vain kuvitella että suomen "ananakset" eivät maistu ihan samalta ;)

Viime vuonna kävimme Krabilla, mutta sinne ei jäänyt samanlaista kaipuuta.

Suosittelen lämpimästi kaikille Regent Chalet Bungaloweja!
Vastaa Viestiin