Välilasku Jaipurissa

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
ruusuorapihlaja
Viestit: 7
Liittynyt: 13.11.2006 10:10

Välilasku Jaipurissa

Viesti Kirjoittaja ruusuorapihlaja »

Lähden hiihtoloman tienoilla Finnmatkojen reissulle Phukettiin. Huomasin osanottajatodistuksesta, että meillä on välilasku Jaipurissa menomatkalla aamupäivällä ja paluumatkalla illemmalla.
Onko kenelläkään kokemusta ko. kentästä? Onko mitään palveluita? Siisteystaso? Kaikesta tiedosta olisin enemmän kuin kiitollinen, niin voisin ennakkoon koululaisilleni siitä kertoa.
Sabbath
Big Monkey
Viestit: 561
Liittynyt: 12.4.2006 22:19

Viesti Kirjoittaja Sabbath »

jone44
Viestit: 198
Liittynyt: 13.5.2006 22:53
Paikkakunta: Helsinki

Re: Välilasku Jaipurissa

Viesti Kirjoittaja jone44 »

Jaipurin kentttä ei kyllä voi loisteliaisuudellaan komeilla.
Koneessa kävellään pieni matka rakennukseen, vessat kyllä löytyvä tosin siisteydestä ei todellaakaan kehuja, joku heppu oli tarjoamassa paperia ja rahaakin kerjäsi.Muutama kioski joista saa juotavaa ja jotain purtavaakin.Passi ja turvatarkastus joka tosin oli vähän sellainen "hupijuttu",haluavat vain tärkeillä ja leimaavat koneen portailla
jaettavan transit-kortin jonka sitten ainakin 3 virkailijaa tarkisti koneeseen paluun aikana.Sitten noin tunnin odotus ja taas kävely takas koneeseen,valokuvata ei saa.Tupakointi on kielletty.
Paikalliset eivät saa tulla koneeseen eli siivousta ei ole, lentohenkilökunta vaihtuu mennen tullen siellä.Joskus tosin ei ole päässyt koneesta ollenkaan ulos tankkauksen ajaksi.Mukaan ei saa ottaa kuin arvotavarat ja passin,muut tavarat pitää jättää koneeseen (huulipunat, sytkärit ymmm)
jaana.salmela
Viestit: 1
Liittynyt: 24.9.2006 20:45

Missä vaiheessa?

Viesti Kirjoittaja jaana.salmela »

Kiinnostaisi tietää missä vaiheessa matkaa välilasku tapahtuu? Onko vielä pitkä aika lennettävänä välilaskun jälkeen. Ihan siksi vaan, kun tulee 2 vuotias mukaan, että miten uni häiriintyy... 8)
Ilkka

Re: Missä vaiheessa?

Viesti Kirjoittaja Ilkka »

jaana.salmela kirjoitti:Kiinnostaisi tietää missä vaiheessa matkaa välilasku tapahtuu? Onko vielä pitkä aika lennettävänä välilaskun jälkeen. Ihan siksi vaan, kun tulee 2 vuotias mukaan, että miten uni häiriintyy... 8)
Lentoajat:
HELSINKI-JAIPUR 7h00min
JAIPUR-PHUKET 4h00min
PHUKET-JAIPUR 4h40min
JAIPUR-HELSINKI 7h40min
Avatar
jkn3
Turvapaikan antaja
Viestit: 3991
Liittynyt: 4.10.2005 19:12
Paikkakunta: Porvoo

Viesti Kirjoittaja jkn3 »

no voi sun helvata,eikö siellä muka ole minkään-näköstä sauhutus paikkaa :shock: kenties jossain terminaalin kupeessa?
jone44
Viestit: 198
Liittynyt: 13.5.2006 22:53
Paikkakunta: Helsinki

Jaipurin välilaskukenttä

Viesti Kirjoittaja jone44 »

Lentoemot sanoivat että kaikki ylimääräinen on syytä jättää
koneeseen,siis tupakat ja sytkärit ymmm
vain passi ja arvoesineet mukaan
pahimpaan tuskaan vain nicorettea kaupasta mukaan....
jasseti
Viestit: 10
Liittynyt: 16.1.2006 19:16

Viesti Kirjoittaja jasseti »

Ei ne tarkista onko sulla tulitikut ja pari röökiä mukana. Ne jotka ei kestänyt nikotiinittomuutta, poltti vessassa. Ei tullut mitään sanomista keneltäkään.
kuike
Viestit: 55
Liittynyt: 13.5.2006 1:54
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja kuike »

Eipä tuo nyt niin paha paikka ollut mitä porukat täällä manaavat sitä. Ihan hyvähän se on vähän kävellä välillä pitkän lennon aikana. Hauska myös nähdä paikallista kulttuuria lentokentän muodossa :)
ali58
Viestit: 4
Liittynyt: 13.12.2006 10:48

jaipur

Viesti Kirjoittaja ali58 »

Tupakan voi polttaa vessassa paikallinen, vessavahti kyllä vaati 100 bahtia tai euron muuten ei paikka säväytä
Ilkka

Viesti Kirjoittaja Ilkka »

Tänään Phuketiin matkaavat pääsevät kokemaan Jaipurin riemua hotellista käsin:
PUHKETIN LOMALENTO AY2955/2956 MYÖHÄSSÄ


Finnairin Lomalento AY2955, joka lähti Helsingistä 1.3. kello 23.50 Phuketiin, on joutunut jäämään Jaipuriin teknisen välilaskun aikana havaitun teknisen vian vuoksi. Lennon 226 matkustajaa kuljetetaan Jaipurissa hotelleihin odottamaan lentoa, jonka arvioidaan lähtevän n. 12 tunnin päästä, n. kello 23.00 Suomen aikaa.

Vastaavasti paluulento AY2956 Phuketista Helsinkiin myöhästyy. Alkuperäisen aikataulun mukaan lennon pitäisi saapua Helsinkiin lauantaina 3.3. kello 02.25, mutta se saapuu Helsinkiin lauantai-iltapäivän aikana, n. 12 tuntia myöhässä. Matkustajat odottavat paluulennolle lähtöä hotelleissa.
http://www.finnair.fi
Teijov
Viestit: 3864
Liittynyt: 31.12.2004 2:53

Viesti Kirjoittaja Teijov »

Siinä olisi karttaa, jos pääsee kaupungilla käymään.

http://www.jaipurmart.net/images2/jaipur_map.gif
Avatar
Vone
Viestit: 248
Liittynyt: 14.2.2007 13:06

Viesti Kirjoittaja Vone »

Ise 4 kertaa jaipurin kentällä piipahtaneena ja joka kerta on ulos koneesta päästy ja tunnin verran on mennyt jaipurin kentällä....

Tupakille tosiaan pääsee vessaan ennen tarkastusta ja tarkastuksen jälkeen odotusaulan vessaan, tulitikut on vessa siivojilla ja euron verran maksaa per vessakopillinen porukkaa... Mitä kuvaamiseen kentällä ja sytkäreiden vientiin tulee, niin eipä tunnu kovin tarkkoja olevan, vaikka lentoemot niistä varoittelee....
Avatar
pulkti
Rantalomailija
Viestit: 45
Liittynyt: 23.4.2006 2:42

Jaipuria

Viesti Kirjoittaja pulkti »

Lähettiin 21. päivä Phukettiin ja välilasku oli jaipurissa. Ei päästy koneesta ulos, koska kuulemma oltiin liian kaukana terminaalirakennuksesta. Eli istuttiin koneessa pitkälti yli tunti. Tulomatkalla päästiin ulos koneesta ja todella korttia leimattiin ja tarkisteltiin moneen otteeseen. Vessat oli suht siistit, oli ihan posliinipyttyjä, mutta myös pelkkä reikä lattiassa. Kauaa ei tarvinnu odotella, ehkä joku tunti.

Vettä sai ostaa euroilla. Toisilta kelpas kolokot, mutta toisten kohdalla myyjä kieltäyty ottamasta muuta kuin seteleitä.

TErminaali oli meidän mielestä iha siisti, kukaan ei örveltäny tms
Ei kysyvä tieltä eksy..kait
Avatar
pulkti
Rantalomailija
Viestit: 45
Liittynyt: 23.4.2006 2:42

Viesti Kirjoittaja pulkti »

ihan jopa kolikot..... :twisted: :oops:
Ei kysyvä tieltä eksy..kait
korobai
Viestit: 11
Liittynyt: 11.2.2007 14:26
Paikkakunta: espoo

Viesti Kirjoittaja korobai »

:evil: Jaipurissa tupakointi vessassa onnistui eurolla, juuri kun nautiskelin savukkeestani, ilmestyi paikalle 4 paikallista naisvessavahtia ja vaati seteleitä tai tulee ongelmia. Hieman tuli kylmä hiki päälle kun mimmit piiritti ympärillä ja vaativat rahaa. En suostunut maksamaan vaan pääsin livistämään tilanteesta. Pitäkää hyvä huoli lompakostanne kun menette vessaan, voi tulla tilanne että oletkin siellä yksin vessavahtien kanssa ja ...., onneksi selvisin säikähdyksellä... melkoista rahastusta tuntuu olevan... :!:
Vastaa Viestiin