Hua Hinista Kwai-joelle+muita retkiä

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
maripimu
Viestit: 12
Liittynyt: 3.7.2004 11:34

Hua Hinista Kwai-joelle+muita retkiä

Viesti Kirjoittaja maripimu »

Olemme ensimmäistä kertaa menossa Thaimaahan(3.12.-22.12). Aurinkomatkoilta varattu kolme päivää Bangkok ja 15 päivää
Hua Hin.

Mietimme ohjelmaa matkallemme ja Kwai-joki kiinnostaisi nähdä. Olisiko paras tapa mennä Aurinkomatkojen retkelle Kwai-joelle vai ottaa jonkun paikallisen matkatoimiston retki? Onko omatoimiretki Kwai-joelle helposti järjestettävissä ja järkevää? Hotellin sieltäkin varmaan saisi ihan paikanpäältä, jos yöksi päättäisi jäädä? Bussillahan näyttäisi pääsevän Hua Hinista, mutta lienevätkö ilmastoituja? vai pitäisikö mennä ensin Bangkokiin ja sieltä kolmosluokan junavaunulla Kanchanaburiin?

Pattayallakin ajattelimme parin yön verran käväistä ja ilmeisesti helpointa on kun menee ensin bussilla Bangkokiin ja sieltä bussilla Pattayalle?
Onko kenelläkään mielessä muita mielenkiintoisia retkiehdotuksia Hua Hinista? Kiitoksia vastauksista.
Avatar
northernlight
Powered by Mekhong
Viestit: 556
Liittynyt: 15.12.2003 13:19
Paikkakunta: Frankfurt am Main

Re: Hua Hinista Kwai-joelle+muita retkiä

Viesti Kirjoittaja northernlight »

maripimu kirjoitti:Mietimme ohjelmaa matkallemme ja Kwai-joki kiinnostaisi nähdä. Olisiko paras tapa mennä Aurinkomatkojen retkelle Kwai-joelle vai ottaa jonkun paikallisen matkatoimiston retki?
Moi!

Kwai-joen retkista taalla on ollut jonkin verran keskustelua. Katsopa jos naista olisi apua:

http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtopic.php?t=1330

http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtopic.php?t=952

http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtopic.php?t=2726
It's better to burn out than fade away
maripimu
Viestit: 12
Liittynyt: 3.7.2004 11:34

Viesti Kirjoittaja maripimu »

Kiitoksia, kiitoksia...Tuoltahan löytyykin jo asiaa. Luulen, että meissä on sen verran seikkailuhenkeä, että ihan omatoimimatkakin kuulostaa ihan hyvältä. Pitää nyt kuitenkin katsastaa paikalliset matkatoimistot Hua Hinissa. Pattayalle pitää sitten Bangkokin kautta kiertää. Phukettiin on vähän turhan pitkä matka, eikä oikein jaksa hirveän montaa yötä olla poissa Hua Hinista, kun siellä on kuitenkin jo valmiiksi maksettu hotelli(Blue Wave).
Avatar
Kaukalo
Viestit: 349
Liittynyt: 16.12.2003 15:31
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Kaukalo »

Sait noista linkeistä varmasti hyvää tietoa, mutta omakohtainen kokemukseni Kwai-joen retkestä. Olen käynyt siellä kaksi kertaa, molemmat Aurinkomatkojen järjestämiä. Ensimmäisellä kerralla Bangkokista ja toisella kerralla Hua Hinist, juuri melko tasan vuosi sitten. Jokainen saa itse valita, miten retkensä toteuttaa, mutta nämä kaksi kertaa ovat ylivoimaisesti parhaat retket, mitä koskaan, missään olen tehnyt ja täysin hintansa väärttejä.
En ole mikään retkihullu, ja tätä nykyä useimmiten käytän paikallisia matkatoimistoja retkien tekoon. Hotelleissa on yleensä matkatoimistotiski, en tiedä onko Blue Wavessa, mutta ainakin keskustast löytyy, ovat nämä retket huomattavasti halvempia, mitä suomalaisten matkanjärjestäjien retket. Siitä huolimatta olen edelleen sitä mieltä, että Aurinkomatkojen Kwaijoen retki on ok.
maripimu
Viestit: 12
Liittynyt: 3.7.2004 11:34

Viesti Kirjoittaja maripimu »

Kokemuksia tästä tai muista retkenjärjestäjistä?

http://www.hotelthailand.com/huahin/huatour.html
terhojok
Viestit: 11
Liittynyt: 28.8.2004 10:16

Viesti Kirjoittaja terhojok »

Hua Hinissä on tavaratalon nurkalla thainainen, Pu, joka puhuu suomea ja omistaa taksifirman ja järjestää retkiä Kwai-joelle sekä samalla veneretken uiville markkinoille ja krokotiili- ja elefanttinäytökseen. Halvin kaikista. Jos menet sano terveiset.
Vastaa Viestiin