rayong

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
jari1950
Viestit: 1
Liittynyt: 18.2.2004 13:19

rayong

Viesti Kirjoittaja jari1950 »

Olemme lähdössä joulukuuksi rayoniin .Onko räätäli liikkeistä tietoa ja hinnoista?
Avatar
Justeeri
Clan of ugly men
Viestit: 1206
Liittynyt: 15.12.2003 16:37
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Justeeri »

Korjatkaa Rayongia paremman tuntevat jos olen väärässä; käsittääkseni Rayongissa on niukanlaisesti ulkomaalaisille suunnattuja palveluja. Mutta Pattayalle ei ole pitkä matka, kuukauden aikana kun käy siellä kerran kuussa huvittelemassa, ostoksilla ja räätälissä niin hyvin saa tilattua ja sovitettua vaatteet.
Rehellisyys maan perii
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Aina vähän vaihtelee se, että mitä aluetta tarkoitetaan Rayongilla ja mitä ei. Toki Rayongia on samallalailla aivan keskusta-alue ja vaikkapa myös Ban Phen kalastajakylä josta esim. lautat ja veneet Koh Sametille lähtevät. Jos on siis kyse jälkimmäisestä koska siellä on järjestään kaikki suomalaisten matkanjärjestäjien hotellit joissa mainitaan sijainniksi Rayong. Pankki löytyy paikanpäältä, nettikahviloita, ravintoloita, suuri tori/market-alue aivan rannassa, myynnissä katosten alla koriste-esineitä mm. simpukoista tehtynä ja kaikkea ruokatavaraa maan ja taivaan väliltä. Kylästä löytyy myös toki parturit, hieronnat ja muut palvelut. Ainoa mikä on hieman huonossa kantimissa on kuljetuspalvelut, ilman omaa mopoa tai autoa on meno vähän orpoa.

Räätäleitä löytyy Ban Phestä joitain kappaleita, hintatasosta ei tietoa, olen Pattayalla teettänyt aina puvut kun on tarvittu, mutta toki homma onnistuu myös siis tuollakin. Lisää räätäleitä löytyy toki sitten Rayongin keskustasta, eli semmoiset 20-30km tuolta Ban Phestä kohti Pattayaa/Bangkokia.

Lisää Rayongista ja sen lähialueista mm. :
http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtopic.php?t=3435
http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtopic.php?t=962
Vastaa Viestiin