Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
waakwaak
Viestit: 3
Liittynyt: 10.2.2008 21:31

Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja waakwaak »

Olemme lähdössä mieheni ja ystävä pariskunnan kanssa hua hiniin muutaman viikon päästä, ja olenkin tältä sivustolta tutkinut paljon ihmisten mielipiteitä hua hinistä?! Ja olen aivan kauhuissani hyvä etten perumassa lomaa! Eli nyt kaivataan rehellistä mielipidettä paikasta, onko se oikeasti täynnä eläkeläsiä! ja tylsyyttä? emme kaipaa mitään joka illan isoja bileitä mutta kyllä hyvälle lomalle kuuluu muutamana iltana biletystä ja ostokset ovat yksi iso seikka, mutta niitä vartenhan voi matkustaa vaikka muutamana päivähä bankokiin!? vai kuinka? sanokaa nyt hyvät ihmiset ollaanko me varattu matka ihan väärästä paikasta!! :roll:
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Kuten aina, kannattaa muodostaa mielipide oman kokemuksen kautta. Moni pitää Hua Hinistä, moni ei pidä, makuasioita, joka paikassa toki pystyy olemaan kunhan vain asennoituu oikein. Minulle ja vaimolle riitti kolme päivää Hua Hiniä, emme kummatkaan tunteneet oloamme siellä kotoisaksi, mutta tiedän kyllä ihmisiä jotka sinne menevät ehdottomasti lomillaan, vaikka eivät eläkeiässä vielä edes ole. :D Ainahan sieltä sitten pääsee pois jos ei viihdy, Thaimaassa on hotellit halpoja, vaikka siis pakettimatkan lisäksi ottaisi vielä huoneen muualtakin.
waakwaak
Viestit: 3
Liittynyt: 10.2.2008 21:31

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja waakwaak »

mikä helpotus, onnistuisko sellanen tälläseltä porukalta joka ei niin kovasti ole matkustanut että lähtisi joksikin aikaa johonkin muuhun hotelliin kesken lomaa jos ei sitten viihdy? :D järkyttävä tämä olo, niinku olis tehny yhden ison ison virheen kun on varannut matkan sinne :smt005
Avatar
MrTravkin
"Riisikeppimode"
Viestit: 9939
Liittynyt: 14.4.2004 15:08
Paikkakunta: Espoo

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja MrTravkin »

Älkää nyt vain alkako lomaanne perumaan. Kyllä Hua Hinissä pystyy viettämään ihan hyvän pariviikkoisen. Siellä on varmasti enemmän eläkeläisiä kuin Pattayalla tai Phuketissa, muttei suinkaan pelkästään, on siellä kaikenikäisiä muitakin.Eikä se pelkästään tylsyyttä täynnä ole. Etenkin jos olette ekalla Thaimaan matkalla ihmeteltävää löytyy varmasti tarpeeksi, myös shoppailemaan pystyy. Ja tosiaan parin-kolmen päivän käynti Bangkokissa on hyvä lisä ohjelmaan.
Avatar
babar
Hammock lover
Viestit: 3426
Liittynyt: 26.1.2004 21:12

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja babar »

Ikää on reilut 30 ja Hua Hinissä taisin olla 3 yötä ja sitten riitti. Reissussa oli minä, avovaimo ja yksi kaveri. Kolmessa päivässä kiersi kukkulat ja temppelit mopoilla lähimaastosta. Ei oikeen ollut meidän paikka. Oli tosin heinäkuu ja sekin saattoi vaikuttaa asiaan, mutta toisaalta ei turistien vähyys ainakaan häirinnyt, päinvastoin. Hyviä kalaruokapaikkoja siellä on. Uudestaan en sinne enää menisi, ainakaan siis viikoksi lomailemaan, mutta ystäviä voin käydä moikkaamassa jos ohi olen menossa. Jos tämä on teidän ensimmäinen matka Thaimaahan niin varmasti viihdytte sen kaksi viikkoa. Voihan sitä Hua Hinistä tehdä matkoja vaikka juuri Bangkokiin tai Kwaijoelle jos käy aika tylsäksi.
waakwaak kirjoitti:mikä helpotus, onnistuisko sellanen tälläseltä porukalta joka ei niin kovasti ole matkustanut että lähtisi joksikin aikaa johonkin muuhun hotelliin kesken lomaa jos ei sitten viihdy? :D järkyttävä tämä olo, niinku olis tehny yhden ison ison virheen kun on varannut matkan sinne :smt005
Höpö höpö. Aina on hyvä matkustaa ja mitään virhettä et ole tehnyt kun Thaimaahan olet matkan varannut. :D Yö Bangkokissa ei varmasti ole mikään ongelma porukalla.
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Elämä on järjestään tehty aika helpoksi meille turisteille Thaimaassa, jos haluatte vaihtaa maisemaa, niin katsotte ensimmäisen matkatoimiston mikä vastaan tulee, kerrotte siellä olevalle tätille, että haluatte jonnekin muualle viettämään lomaa, niin todennäköisesti pääsette siirtymään jo samana päivänä omalla minibussilla (Toyota Hiace minivan tms.) tai lentäen haluamaanne kohteeseen ja majoitukset on järjestetty valmiiksi.

Mutta kannattaa nyt ensin ihmetellä se Hua Hin ja katsoa sitten, että jäikö sitä aikaa laisinkaan enää muuten kuin sille pakolliselle Bangkokin shoppailureissulle, turha murehtia vielä koto-Suomessa, että minne haluaisi sieltä lähteä. Varsinkin Babarin sanoin, että kun on ensimmäinen Thaimaan reissu edessä, niin Hua Hin on varmasti ihan oiva 'harjoittelukohde' kuten esim. Koh Samuin saarikin.
Fred

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja Fred »

Jos paikka ei miellytä, niin sieltä voi tehdä vaikka reissun Samuille. Tai oikeastaan parissa viikossa ehtii minne vaan, matkatoimistoihin vain kyselemään. Mä tunnen jopa yhden alle kolmekymppisen, jonka mielestä Hua Hin on mukava paikka :)
Jenny
Viestit: 715
Liittynyt: 9.3.2005 0:28

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja Jenny »

Me ollaan oltu kaksi kertaa Hua Hinissa, molemmilla kerroilla low seasonina. :lol: Eikä ikää ole kuin 24 ja 28. Me ihan tykättiin paikasta, mutta viime reissulla päätettiin että eiköhän Hua Hin ole nyt nähty.
En ole nähnyt siellä pelkästään eläkeläisiä, vaan kaikenlaista porukkaa löytyy, perheitä, kaikenikäisiä pariskuntia jne. Ehkä biletysporukoita ei niin kauheasti.
Biletyspaikkoja löytyy, me ei juuri turistipaikoissa olla käyty siellä bilettämässä, vaan ollaan thai-ystävämme kanssa käyneet thai-diskoissa / bändejä katsomassa, joissa ei juuri valkonaamoja näy.
Ja toki niitä ulkoilmaravintoloita on joka paikassa, jossa on mukava viettää iltaa ja juoda drinksuja. :)

Ja nyt high seasonina siellä on varmasti paljon enemmän elämää kuin silloin ku me siellä ollaan oltu. Viime reissulla toukokuussa meille osui vielä huonot säätkin Hua Hiniin, vettä satoi joka päivä eikä porukkaa missään. Kahdestaan sitten vietettiin iltaa tyhjissä baareissa. :lol:
tero76
Viestit: 20
Liittynyt: 27.11.2007 17:13

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja tero76 »

Olin Hua Hinissä 4 päivää viikon reppureisusta, ja se oli ensimmäinen kohde Bangkokin jälkeen. Kyllä siellä sen neljä päivää vietti, ja se tuntui upealta paikalta. Mutta, mutta.. Kun oli nähnyt muutakin Thaimaata, niin jälkikäteen on helppo sanoa että olisi pitänyt olla siellä päivä ja lähteä.

Eläkeläistä tosiaan oli paljon, mutta vertailukohteena minulla on Koh Tao jossa niitä ei tosiaan ole. No nähtiin sielläkin joku yli 75-vuotias sukuloimassa.

Toinen mikä pisti Hua Hinissä silmään on prostituutio, tolkuttomasti keski-ikäistä miestä nuori thai-tyttö kainalossa. Oli aika luonnottoman näköistä. Mutta on kai tuota muuallakin kuin Hua hinissä.

Ranta ei ollut häävi, hiekka karkeata ja rannat kivisiä ja likaisia. Paikka paikoin melko ruuhkaisia. Mutta ei noille isojen hotellien edustoille ole pakko jäädä makoilemaan. Vittumaisia räätäliliikkeiden sisäänheittäjiä, yleensä yksi ei ei riittänyt, kuten melko monessa paikassa tyrkyttäjille riitti.

Shoppailumahdollisuuksiahan tuolla kuitenkin hieman on, isohko ostari päätien varressa etelään päin. Yömarkkinat ja noita kojuja joka paikassa. Muutama merkkiliike keskustassa. Ja paljon väärennöksiä.

Mittaritakseja en löytänyt ja turistit maksaa takseille kai yleensä liikaa, joten ne ei ihan halvalla ajelleet mihinkään.

Kannattaa katsoa hieman etelämmässä oleva paikka nimeltään joku prachuap khiri khan, tuota ne kehuivat kauniiksi, ja rannat pitäisi olla hienot. Eikä kai vielä mikään turistirysä. En tiedä meneekö sitten jo reppumatkailuksi ja miten ne englantia osaa siellä. Kai joku matkatoimisto voi järjestää asiat.
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Tero tiesi:
Toinen mikä pisti Hua Hinissä silmään on prostituutio, tolkuttomasti keski-ikäistä miestä nuori thai-tyttö kainalossa. Oli aika luonnottoman näköistä. Mutta on kai tuota muuallakin kuin Hua hinissä.
Hyvä, että näitä näin hienoja havaintoja tulee ilmi. :smt005 Tuli vain mieleen, että miten kävit toteamassa näiden keski-ikäisten miesten kumppanien maksullisuuden/maksuttomuuden? Maailma on ahdas paikka jos on yksinkertainen ja yleistää. :roll: Mielestäni Hua Hinissä ei tullut prostituutio silmille mitenkään erityisesti, olihan sielläkin kadunpätkänsä missä oli Beer baareja, eli näitä avobaareja mistä myös seuraa saa, mutta ei siellä missään ollut kylttiä, että niihin on pakko mennä, eikä kyllä tullut edes mentyä. Mutta nyt kaikki Hua Hiniin menevät ovat varoitettuja, siellä voi tulla vastaan keski-ikäisiä ihmisiä, nuoremman, tai ainakin nuoremman näköisemmän puolisonsa kanssa. :shock: :-D
Avatar
Antero
Päänyrveli
Viestit: 3551
Liittynyt: 16.12.2003 8:21

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja Antero »

Terve! Menkää vaan ihmeessä katsomaan paikan päälle, teille tulee mukava loma.
Kannattaa käydä myös reissulla vaikkapa siellä Bangkokisa tai Kwai -joella.
Seuraavaksi sitten toisaalle ja omaa vertailua peliin.
Käykää kalasatamassa siinä keskustassa katsomassa kalastajaveneitä, on eksoottisen näköistä merenelävää. Kannattaa myös kierrellä paikallisten toreilla.
Hauskaa lomaa!
Kun väittelet idiootin kanssa pidä huolta, että hän ei tee samoin.
kalamatelija

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja kalamatelija »

Vuonna 2002, kun olin nuori ja komea, teimme kavereiden kanssa ensimmäisen reissun Bangkokin ulkopuolelle ja kohteeksi valitsimme Hua hinin. Meitä oli matkassa kuusi kappaletta 21-24v pojan kloppeja. Mielestämme Hua hin oli loistava paikka! =) Olen edelleen sitä mieltä, että ei kannata liiaksi kaivella tietoja matkakohteesta etukäteen, sillä ennakko odotukset ovat monesti tapa laimentaa omia kokemuksia.

Ei se mitä näkee, vaan miten asiat kokee. :mrgreen:
Avatar
lauri
Viestit: 2996
Liittynyt: 15.12.2003 13:21
Paikkakunta: Jossain muualla

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja lauri »

Tästä on jaettu omaksi ketjukseen noita seksituristi vai ei viestejä. Löytyvät tuolta Up To Yousta otsikolla seksituristeja Hua Hinissä?

http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtop ... 24&t=24887

Jatketaan tässä ihan siitä Hua Hinistä lomapaikkana, jookosta?
Skål, kosmonauter!
waakwaak
Viestit: 3
Liittynyt: 10.2.2008 21:31

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja waakwaak »

juu, kiitos. Jatketaan siitä 8) ei enää ku 3 päivää ja sit on lähtö..
kalamatelija

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja kalamatelija »

Pitää nyt vielä tarkentaa sen verran (kun tuli tuo viittaus seksituristeihin meikäläisen postauksen jälkeen), että ei tosiaan oltu siellä seksiä hakemassa! Mielestäni Hua hin oli ensimmäisellä kerralla hyvä paikka (ilman sitä SEKSIÄKIN).
Avatar
nitalis
Viestit: 1286
Liittynyt: 26.4.2007 15:44

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja nitalis »

Jos ensimmäistä kertaa menossa taikkulaan hyvä mesta, mutta jos kiertänyt monta
paikkaa thaimaassa, niin ei niin hyvä kuin muut paikat.
Ole ihan huoleti Thaimaassa ei varmaan huonoa paikkaa ole. :smt006
Nainen on ihmisen paras ystävä ja ihminen on viisas mies.
Koukku
Viestit: 1828
Liittynyt: 20.1.2004 20:46

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja Koukku »

Top, top! Thaimaassa on varmasti useitakin huonoja paikkoja! Ensimmäiseksi tulee mieleen se, että jos sattuu jotain ja ei olekaan vakuutukset ym. kunnossa, niin kusessa olet! Lyhennelmä edellisestä = rahalla selviää kaikesta, paitsi viinasta!

Koukku 8)
reinoiv
Viestit: 1
Liittynyt: 26.12.2006 14:26

Re: Nyt tarvitaan tukea ja hyviä vastauksia!!

Viesti Kirjoittaja reinoiv »

Moi
Olemme olleet vaimoni kanssa Hua-Hinissä kolme kertaa ja olemme lähdössä sinne kolmeksi viikoksi maaliskuun alussa. Paikasta olemme pitäneet. Olemme olleet kolme kertaa Cha-Amm:issa, kerran Rayongissa ja kerran Phuketissa. Kaikissa paikoissa on omat hyvät puolensa ja miinukset riippu siitä mitä odottaa lomaltaan. Itse tykkäämme retkeillä. Hua-Hinistä pääsee helposti kiertelemään lähistöä kuten kauemmaksikin eri matkan järjestäjien ja palvelufirmojen kautta retkille. Takseja olemme käyttäneet paljonkin ja olemme saaneet sen helposti mm. "ruokatorilta", jopa suomen kielisenä. Eikun hyvää lomaa ja nauttikaa matkasta. :D
Vastaa Viestiin