Hotelli Peech Hill?

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Aku.
Too alive
Viestit: 26
Liittynyt: 4.9.2004 12:07
Paikkakunta: Oulu

Hotelli Peech Hill?

Viesti Kirjoittaja Aku. »

Juu löytyipäs kunnon sivut.
Kysyisin että jos olis tietoo minkälainen hotelli ko. on phuketissa. Pitäis saapua maahan eka kertaa tammikuun lopulla 10 päivän reissulle.

Tietoo on ekakertalainen selannu jo tält suvulta roppakaupalla, noi veitet tai miekat kiinnostais et mistä sais phuketin alueella ostettua ja sit tietysti räätäli pitäis löytää... ja aurinkolasit vahvuuksilla jne...

Monenmoista mielessä, kiitoksia vastauksista palaan myöhemmin

Ekakertalainen
Avatar
sekamu
Pätmän
Viestit: 475
Liittynyt: 11.3.2004 14:22
Paikkakunta: Heltsinki

Viesti Kirjoittaja sekamu »

Tuo hotelli lienee peach hill, sivut loytyvat taalta.. http://www.peach-hill.com/index.htm

Itse en tuota paikkaa tieda mutta ihan hyvalle muuten vaikuttaa. Nuo muut jutut loytynevat parhaiten Phuket townissa olevista ostareista, tahi sitten patong beachin beach roadilla oli ainakin pari optikkoa. Banglalta (katu taynna gouggareita ja beer bareja) kavelemalla rannasta poispain ja kaantymalla ensimmaiseta vasemmalle on hyva raatali, kaksi Intialaista tyttoa seka Thaimaan Kiinalainen Pat pitavat tata liiketta.

Edit:Eli vahan parempi ohje tuonne raatalille: Banglaa rannasta pain ylospain, ekoista liikennevaloista vasuri, kulmassa heti kulmassa on kaksi raatalia, toinen on paljon isompi ja heilla on kankaat varsin nakyvasti esilla. Kavele sen paikan ohitse niin heti sen liikkeen jalkeen on samassa talossa raatali. Toivottavasti nyt muisin paikan oikein nain ulkomuistista.. :)
nana
Viestit: 14
Liittynyt: 23.9.2004 9:46

Peach Hill

Viesti Kirjoittaja nana »

Peach Hill on keskitason hotelli. Mäen päällä joten vaatii pientä pohjejumppaa kun laelle kipuaa, mutta kyllä peruskuntoinen sen hyvin jaksaa nousta. Ja jos tuntuu ettei paukut riitä niin TukTuk alle ja menoks.
Hotellli on hyvällä paikalla lähellä Katan keskustaa, rappuset alas ja olet keskustassa hyvien ruokapaikkojen äärellä.
Hotellin henkilökunta asiallista ja palvelu toimi ihan OK. Yläaltaalla pikkasen ärsyttävä tarjoilija joka ei millään meinannu uskoa ettei koko aika jaksa syödä tai juoda..Aamupala hyvä ja suht runsas.. meillä ei ainakaan kertaakaan ollut mikään loppunut vaan tarpeeksi saatiin pekonia ja kokkelia yms. Huoneet ei mitenkään luksus tasoa mutta meille kelpasi ainakin hyvin. Olen kuullut joidenkin valittaneen vesiautojen jyrinästä mutta meidän huoneeseen se ei kuulunut.
rami-17
Viestit: 40
Liittynyt: 20.4.2004 10:05
Paikkakunta: Itä-suomi

Peach Hill

Viesti Kirjoittaja rami-17 »

Kuntoilu on lomallakin hyvä asia. :smt026
Ei kai sitä luule, että tuolta asti löytyisi täydellinen hiljaisuus. :o


Rami-17 :smt040
Vastaa Viestiin