Aurinkomatkalaisille tiedoksi

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Avatar
Timis
Viestit: 1006
Liittynyt: 15.12.2003 22:01
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Aurinkomatkalaisille tiedoksi

Viesti Kirjoittaja Timis »

Tiedoksi teille jotka olette menossa Aurinmatkojen matkalla Thaimaahan. Teille tulee kai jo lentolippujen mukana tämä Aurinkomatkojen Thaimaa Opas. Siellä Bangkokin osiossa on vanhentunutta tietoa. Sairastapauksissa neuvotaan ottamaan yhteyttä joko P.S.E Clinic tai BNH Hospital. Tämä P.S.E Clinic on jo lopettanut toimintansa. Tämä Aurinkomatkojen opas on painettu kesäkuussa 2004.
Asiaa kysyttiin myöhemmin puhelimella Aurinkomatkojen matkaoppaalta niin vastaus oli: " No se tieto on nyt vaan jäänyt sinne oppaaseen" :roll:

Tapauksessa mukana olleena.
kuurakka
Viestit: 19
Liittynyt: 23.9.2004 10:15
Paikkakunta: Ylläs

Kuin myös

Viesti Kirjoittaja kuurakka »

Sairas tapauksissa lukee että sairaalat ottavat maksun käteisenä tai luottokortilla ja kuittia vastaan saa kysellä korvauksia sitten omalta vakuutusyhtiöltä. Ainakin Hua Hin:ssä eurooppalaisen matkavakuutus käy ihan suoraan ettei tarvi ite saikata kuittien kans...
Avatar
Kuki
paha porvari
Viestit: 3740
Liittynyt: 5.8.2004 22:44
Paikkakunta: eira

Viesti Kirjoittaja Kuki »

Tapiolalla on diili erään Bangkokin "terveysaseman" kanssa. Ei tarvitse rahaa käsitellä. Nimeä en muista juuri nyt, mutta löytyy Tapiolan nettisivuilta.
Köyhälle kaikki on kallista.
Ilkka

Viesti Kirjoittaja Ilkka »

Kuki kirjoitti:Tapiolalla on diili erään Bangkokin "terveysaseman" kanssa. Ei tarvitse rahaa käsitellä. Nimeä en muista juuri nyt, mutta löytyy Tapiolan nettisivuilta.
Tarkoitatko sitä "terveysasemaa" joka on Soi Patanalla Surawong Roadilla. Ainakin se on yhtenä Tapiolan luottopaikkana. Tosi vaikea löytää ja sunnuntaisin kiinni plus lähes kaheksankymppinen pappa lääkärinä.
Sama paikka?
Avatar
Kuki
paha porvari
Viestit: 3740
Liittynyt: 5.8.2004 22:44
Paikkakunta: eira

Viesti Kirjoittaja Kuki »

Ilkka kirjoitti: Tarkoitatko sitä "terveysasemaa" joka on Soi Patanalla Surawong Roadilla. Ainakin se on yhtenä Tapiolan luottopaikkana. Tosi vaikea löytää ja sunnuntaisin kiinni plus lähes kaheksankymppinen pappa lääkärinä.
Sama paikka?
Tarkoitan :-D Vieläkin pelottaa mennä öisin nukkumaan, kun sen papan kasvot tulevat mieleen :shock: Ja älä nyt paskaa puhu laita tohon ikään ainakin puolet lisää :lol: Vähän jännitti kun kysyi passia ja annoin sen, niin kaveri häippäsi "takahuoneeseen" ja ei kuulunu takaisin 10 minuuttiin. Rohtoja pappa löi kouraan muutaman pussillisen ja kehoitti mun muijaa vahtimaan, että otan varmasti kaikki :-D

Edit: ...siitä "terveysasema"-reissusta ois voinu kirjoittaa kauhuromaanin 8)
Köyhälle kaikki on kallista.
Vastaa Viestiin