Hua Hin - majoitus?

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Anz
Viestit: 7
Liittynyt: 16.5.2009 21:31

Hua Hin - majoitus?

Viesti Kirjoittaja Anz »

Heinäkuulle olisi miehen kanssa suunnitteilla matka ensimmäistä kertaa Thaimaaseen, paikaksi valikoitui Hua Hin. Omatoimimatkalle menemme ja nyt kaipaisin vinkkejä majoituksen suhteen. Suosittelua mikä paikka olisi hyvä, pieni budjetti huomioiden? Paljon maksaa arviolta yön majoitus heinäkuussa? Hintahaitari on varmasti suuri, mutta nyt erityisesti edullisia paikkoja kaipaan. Pari viikkoa ollaan ko. paikassa.

Onko Bangkokista helppo tulla bussilla Hua Hiniin? Lähteekö busseja B. lentokentän lähettyviltä vai kuinka kannattaa toimia, että pääsee oikeaan bussiin ja oikeaan määränpäähän?

Kiitos asiallisista vastauksista!
Fred

Re: Hua Hin - majoitus?

Viesti Kirjoittaja Fred »

http://www.allabouthuahin.com/ENG/revie ... telID=5900

Toi Siriphetkasem hotel on loistava budjettipaikka reilulla 300 bahtilla. Samantasoinen luukku maksaa Pattayalla n. 500 ja Bangkokin Sukhumvitilla lähes 1000 bahtia.

Olettaisin kumminkin, että vähän parempaa haette :roll:
patilanmies2

Re: Hua Hin - majoitus?

Viesti Kirjoittaja patilanmies2 »

Anz kirjoitti:Onko Bangkokista helppo tulla bussilla Hua Hiniin? Lähteekö busseja B. lentokentän lähettyviltä vai kuinka kannattaa toimia, että pääsee oikeaan bussiin ja oikeaan määränpäähän?
On helppo reitti..eli ensin shuttle bussilla (ilmainen) Suvarnabuhmin bussiasemalle, josta bussi Bankokin eteläiselle bussiasemalle (Southern Bus terminal - Sai Tai Mai). Siellä 2.kerroksen lippuluukulta lippu Hua Hiniin. Alle 200 bahtia koko reissu per nenä.

Tosin taksikaan ei paha vaihtoehto ole, varsinkin riippuen mihin aikaan lentonne saapuu. Busseja kulkee kyllä yölläkin, mutta klo 21 jälkeen hyvin harvakseltaan. Muistaakseni 1600 bahtiin ja toisella kertaa 1800 bahtiin olen tingannut taksin tietulleineen kaikkineen.
Danas66
Viestit: 81
Liittynyt: 27.5.2004 14:38

Re: Hua Hin - majoitus?

Viesti Kirjoittaja Danas66 »

Meilla on varmasti tilaa heinakuussa. Jos ei ole voin auttaa teita loytamaan jotai sopivaa. Tervetuloa!
Mr. Dan Guesthouse & Restaurant
6 Amnuaysin Road
Hua Hin
Prachuabkirikhan 77110
Tel.+66 85 0604527
E-mail: danihuahin@hotmail.com
Harmike
Viestit: 295
Liittynyt: 12.11.2007 21:05
Paikkakunta: Hua Hin
Viesti:

Re: Hua Hin - majoitus?

Viesti Kirjoittaja Harmike »

Jos haluatte niin kyydin voi järjestää etukäteen tilaamalla, haku lentokentältä perille majoitukseen Hua Hinissä maksaa yleensä noin 1500-2000 baht. Ei tarvitse jonotella taksia tai alkaa tinkimään riistohinnoista kentällä.

Pari tuttua yksityistä taksia puhui viimeksi hinnan olevan 1800baht hakureissusta, 1500 jos vievät täältä (en vielä tiedä miksi tuo hinta eroaa suunnasta riippuen, takaisin Hua Hiniin he kuitenkin ajavat ;)
Toinen heistä puhuu yllättävän hyvin suomea, toinen taas englantia suht hyvin.

Jos majoitus löytyy etukäteen netin kautta niin aina helpompaa :)
Kävin pari viikkoa sitten katsomassa siistiä Hotellia joka tarjosi huoneen hintaan 15 000 / kuukausi, sisältäen aamiaiset, eli luulisi tuon 2 viikkoa löytyvän myös suht edullisesti.
Danin paikka on ainakin kätevästi keskustassa josta voi kävellä minne vain, varmaan jotain kuviakin löytyy huoneista. Kantsii laskea mukaan se ettei tarvitse joka kerta suhata liikkeelle tuktukilla joka veloittaa miltei aina sen 200 baht / reissu.
Avatar
ossi.kal
Viestit: 584
Liittynyt: 9.11.2005 23:48
Paikkakunta: lahti

Re: Hua Hin - majoitus?

Viesti Kirjoittaja ossi.kal »

jos halpaa laituri bungalow haluaa suosittelen sirima guest house. aivan hiltonin vieressä laiturin puolella fani huoneet 400b ylös päin
sisään tulo kujalla ilmastoidut 700b ylös päin. helppo löytää kun tulee kaupungilta päin hiltonin ohi n:200m niin tulee pieni mäki kaartuu vähän (naresdamri Rd) sirimanin oikealla puolella rätti kauppa toisella puolella optikkoliike vasta päätä italia pitseria.
todella mukava istuskella laiturilla ottaa vähän brenkkua. suosittelen paikkaa
paikan puh:032511060
Vastaa Viestiin