Phuketista bussilla eteenpäin!

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
jaykha
Viestit: 2
Liittynyt: 31.1.2005 13:23
Paikkakunta: Turku

Phuketista bussilla eteenpäin!

Viesti Kirjoittaja jaykha »

Elikkä oltaisiin lähdössä tossa maaliskuussa 4 kaveruksen kanssa reisssun Thaimaaseen. Olisimme Bangkokista lentämässä Phukettiin. Phuketista pitäisi päästä bussilla Koh Samuille, mistä bussit lähtee Phuketista (hotelli patong beachin läheisyydessä)ja mitä maksaa sekä kestää? kaikki muukin oleellinen informaatio otetaan vastaan liittyen bussilla liikkumiséen. Kiitos etukäteen.
Avatar
M.Y.WAY.
Viestit: 18
Liittynyt: 31.12.2004 18:52

Viesti Kirjoittaja M.Y.WAY. »

Viimeksi kun menin Samuille Phuketista, bussi lähti Phuket townista, eli sinne taksilla tai minibussilla. Mini bussit hakivat omalta hotellilta. :roll:
M.Y. WAY, or the highway!
onnenpossu
Viestit: 22
Liittynyt: 6.1.2005 15:08

Viesti Kirjoittaja onnenpossu »

Express bus + laiva yhdistelmä samuille maksanee n. 500b jos en ihan väärin muista. Ja ne kaikki kivat pienet matkatoimistot niitä kauppaa. En nyt muista mistä ne dösät lähtee, mutta eiköhän ne siellä selvitä. Dösällä kestänee surathaniin 4-5 h. Ja vajaa pari tuntia laivamatkaa päälle. Korjatkaa ihmeessä jos joku paremmin sattuu tietämään/muistamaan.
OX266
Norsu
Viestit: 3511
Liittynyt: 26.9.2004 0:49
Paikkakunta: SJDM, Bul

Viesti Kirjoittaja OX266 »

Jotain 300 bahtia maksoi viimeksi, halvin mita loytyi eli Samui-Surat bussissa ei ilmastointia. Lahtee Phuket Townin bussiasemalta. Seuraava kerta menee kylla Bangkok Airin koneella, oli se sen verran hidasta touhua joskin ekalla kerralla mukava katsella maisemia bussista.
Vastaa Viestiin