bangkok- koh chang, marras-joulukuun vaihde

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
thk_
Viestit: 1
Liittynyt: 7.9.2010 9:10

bangkok- koh chang, marras-joulukuun vaihde

Viesti Kirjoittaja thk_ »

Lennot Bangkokiin varattuna, kaikki muu vielä auki. Ajatuksena on olla mennessä tai tullessa muutama päivä Bangkokissa ja loput lomasta Koh Changilla, reissun pituus 2vkoa. Tarkoitus olisi varata Bangkokin hotellit valmiiksi, ainakin mikäli aloitamme (2hlöä) matkan viipymällä siellä.. ja loput hotellit varailla paikanpäällä. Mietitty on myös tuota changille menoa..josko lentäen Tratiin.. kannattaako Tratin lennot hommata etukäteen vai saako lennot kenties helposti ja mahdollisesti halvemmalla Bangkokista kentältä hommaamalla? Ollaanko tässä lähdössä ihan soitellen sotaan jos jätetään varauksia paikanpäälle tehtäväksi? :-) Thaimaa on meille uusi tuttavuus..
Von Schwein
Viestit: 3882
Liittynyt: 16.2.2009 11:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: bangkok- koh chang, marras-joulukuun vaihde

Viesti Kirjoittaja Von Schwein »

http://www.latestays.com" onclick="window.open(this.href);return false; sivuja kannattaa katsella, jos ette päädy varaamaan hotelleita etukäteen. Changilta löytyy kyllä tilaa hotelleista vielä tuohon aikaan, mutta tinkimistaidoista riippuu saako halvemmalla netistä vai paikan päältä.

Lento kannattaa varata etukäteen, mutta silti miettikää taksivaihtoehtoakin. Lentämällä ei kovin paljon säästä aikaa ja oma taksi monen mielestä on jopa mukavampi tapa matkustaa. Pääsette suoraan lautalle ja perille hotelliinkin jos niin sovitte. Ja tottakai jos rahaa haluaa säästää bussit kulkee myös ja on ihan mukavia.
Dirty not quality Foreigner
huimasalo
Viestit: 4
Liittynyt: 13.7.2005 22:23

Re: bangkok- koh chang, marras-joulukuun vaihde

Viesti Kirjoittaja huimasalo »

Osaako joku sanoa saako Tratin kentältä aina helposti kuljetuksen Changille ilman ennakkovarausta? Ollaan matkassa kahden lapsen kanssa ja vikaan lauttaa pitäisi keretä viimeiseltä Bankokista tulevalla koneella (laskeutuu Trattiin vasta 45min. ennen kuin lautan pitäisi lähteä). Ei olis kovinkaan kiva jäädä mantereelle yöksi kun on hotellikin Changilla valmiina.

Niin ja paljonko pitäisi varautua maksamaan kyydistä (2 aik. + 2 lasta) ja saako "lunastettua" edestakaisen kyydityksen kentältä hotellille saakka vai pitääkö paluu sitten hommata erikseen?
Avatar
Johnny83
Purnaajien kuningas
Viestit: 12986
Liittynyt: 24.12.2006 21:44
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: bangkok- koh chang, marras-joulukuun vaihde

Viesti Kirjoittaja Johnny83 »

Jos Tratin kentältä on Laem Ngobiin jotain 30 kilsaa ja kentällä joutuu 4 hengen laukkuja odottelemaan liukuhihnalta niin näinköhän 45min on tarpeeks aikaa ehtiä viimeiseen lauttaan?
Avatar
sacaali
Viestit: 1143
Liittynyt: 24.10.2007 19:14
Paikkakunta: some where god behind

Re: bangkok- koh chang, marras-joulukuun vaihde

Viesti Kirjoittaja sacaali »

Eikös tuo viimenen lautta aina odota tratin kentältä tulevat kyytiin? Jotenkin näin muistan täältä foorumilta lukeneeni.
Reissut Thaimaahan:
02/08 2vk
05/08 4vk
09/08 2vk
02/09 6vk
12/09 11vk
12/10 8vk
01/12 2vk
01/13 5vk
01/16 6vk
01/17 4vk
01/20 4vk
Avatar
jussinhotelli
1 Blue Fantasea
Viestit: 729
Liittynyt: 9.9.2004 3:24
Paikkakunta: Pattaya
Viesti:

Re: bangkok- koh chang, marras-joulukuun vaihde

Viesti Kirjoittaja jussinhotelli »

Kyllä lautta odotaa kenttäbussin joten ei mitään hätää.Hinta on nyt 480.Thb/henkilö ja tuovat hoteliin,hintaan kuuluu lautttalipput.
Avatar
MauKhang
Raketti-insinööri
Viestit: 28619
Liittynyt: 15.12.2003 12:01
Paikkakunta: Singhapore

Re: bangkok- koh chang, marras-joulukuun vaihde

Viesti Kirjoittaja MauKhang »

Johnny83 kirjoitti:Jos Tratin kentältä on Laem Ngobiin jotain 30 kilsaa ja kentällä joutuu 4 hengen laukkuja odottelemaan liukuhihnalta niin näinköhän 45min on tarpeeks aikaa ehtiä viimeiseen lauttaan?

Ei siellä Tratin kentällä mitään liukuhihnoja ole eikä niitä tavaroita juuri tarvitse odotella. Melkein ne tulee samassa ajassa kuin mitä sinulta menee kävellessä ns terminaaliin. :lol:
Kyllä se lautta odottaa lentokentältä tulijoita.

Helpompi on mennä taksilla Bangkokista kentältä suoraan Koh Changille tai lauttarantaan kuin lentää Tratiin. Minun mielestäni, molemmat olen kokeillut. Se bussikuljetus on kanssa ihan ookoo, pysähdyksiä ei vaan pääse määräilemään kuten taksilla. 8) Tuota en ole kokeillut kuin niin päin että Koh Chang-Suvannabhum ja hintahan oli kokonaista 318 thb sisältäen myös lauttalipun. ;-)

tämä nyt ainakaan ei ole sossukyylien syytä
Vastaa Viestiin