hotellit pattayalla

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Joo, ei tuo häirinnäksi mennyt kuin yhtenä yönä kun tuo akka aloitti huutamisen kello 3 yöllä, joutui huutamaan ikkunasta pari ilkeetä sanaa, loppui huuto lopulta. :D Muuten ei kyllä mitään häiriöitä ollut.
Avatar
Sagado
Veli Mau
Viestit: 455
Liittynyt: 3.1.2004 3:07
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Sagado »

Meikäläisellekin oli tarjolla vaan kahen erillisen pedin huoneita Flipper Lodgessa huhtikuun loppupuolella. Nostin yöpöydän pois keskeltä ja työnsin sängyt yhteen.
Ja sit aamusin vetäsin niitä pikkasen erilleen jotta siivooja sai vaihettua lakanat.
Joten homma oli hoidossa. :D
Avatar
tiku
Viestit: 6
Liittynyt: 9.12.2004 16:46

Viesti Kirjoittaja tiku »

Ollaan lähdössä 20.3 pattikselle ja greenpark resort hotelliin. osaako joku kertoa enemmän tästä hotellista? Onko niitä ihme lakanamaksuja tässä hotellissa?
M
Viestit: 431
Liittynyt: 22.2.2004 15:02

Viesti Kirjoittaja M »

Varmaankin on.... Ainakin jos olet Tjä, Tjä, Tjä -reissulla. Haulla pitäisi löytyä lisäkertomuksia.
Avatar
MrTravkin
"Riisikeppimode"
Viestit: 9931
Liittynyt: 14.4.2004 15:08
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja MrTravkin »

tiku kirjoitti:Ollaan lähdössä 20.3 pattikselle ja greenpark resort hotelliin. osaako joku kertoa enemmän tästä hotellista? Onko niitä ihme lakanamaksuja tässä hotellissa?
MrTravkin kirjoitti:Pattayalla majoituimme jo edellisellä reissullani tarkistamaani Green Park Resortiin. 2 kpl standard bungaloweja a 1348bht/vrk

http://www.greenparkpattaya.com

Sijainti ihan ok, rauhallinen paikka ja lyhyt matka delfiiniympyrään lavatakseille. Hotellin vitsauksena enemmistö asiakkaista saksalaisia jotka varasivat paikat uima-altaalta jo ennen aamu seitsemää pyyhkeillä ja saattoivat olla koko päivän tulematta niille. Tosin meitä ei haitannut, kävimme yleensä vain uimassa ja kerran makoilin vajaan tunnin kirjaa lukien kun tytöt uivat. Uima-allas muuten todella hieno, ei ole turhaan kehuttu Pattayan parhaaksi !

Lähin beachi Wong Amat jyrkän rinteen alla, sotkuinen ja erittäin kivikkoinen :( . Kerran käytiin katsomassa ja todettiin että parempi ajaa lavalla Jomtienille.

Nuo std-bungat jonkin verran iäkkäitä ja kuluneita, mutta tyttärien mielestä se oli "aivan ihana". Vessa, suihku ja ilmastoini pelasi OK ja päivittänen siivous lakanoiden ja pyyhkeiden vaihtoineen. Henkilökunta kohteliasta ja avuliasta, huippuna porttivahdit jotka vetivät aina lasten ohikulkiessa käden lippaan ja ja kalauttivat peltivahvisteiset kantapäät asentoon :D

Hotellissa normaalien huone- ja pesulapalveluiden lisäksi ravintola, allas-baari josta samat sapuskat kuin ravintolasta, tosi karu minimarket, räätäli ja parturi-kampaaja-kosmetologi-hieronta palvelu.

Hotellissa ei pakkoaamiaista, sen sai halutessaan maksamalla 180bht per nenä, yhdistettynä huoneeseen joka päivälle olis ollu 150bht/hlö muttei mielestäni kannata kun kaikkina aamuina ei kummiskaan pääse ylös ennen kymmentä ja paljon halvemmalla saa parempaa kun menee hotellista ulos, esim vastatapäisessä Ve.La.Na:ssa ABF 65bht.
Avatar
Rhino
Ilii ti, Ilii ju
Viestit: 6370
Liittynyt: 30.5.2005 12:48
Paikkakunta: Missä milloinkin

Viesti Kirjoittaja Rhino »

Faija oli tossa tammi -helmikuussa pattijoella ja majoittui New Paradise Inn nimiseen paikkaan. Isäukon mielestä se oli mainio ja edullinen paikka 450 baht/yö. Kuis on onko kokemuksii, väitti tuo postimiehen pirulainen että ois soi 7&8 välissä...Netissä se on aivan jossain muualla.(Soi17) En muuten mutta ajattelin mennä Pattayalle kun oon jo muualla ollu, luulisin. Ajankohtakin ois ihan just 17.6-12.07.2005. Vastailkaahan tähän threadiin jos ootta samoihin aikoihin. :-D
Avatar
Tulkku
Viestit: 495
Liittynyt: 21.5.2005 12:55
Paikkakunta: etelä-suomi

Viesti Kirjoittaja Tulkku »

Rhino kirjoitti:Faija oli tossa tammi -helmikuussa pattijoella ja majoittui New Paradise Inn nimiseen paikkaan. Isäukon mielestä se oli mainio ja edullinen paikka 450 baht/yö. Kuis on onko kokemuksii, väitti tuo postimiehen pirulainen että ois soi 7&8 välissä...Netissä se on aivan jossain muualla.(Soi17) En muuten mutta ajattelin mennä Pattayalle kun oon jo muualla ollu, luulisin. Ajankohtakin ois ihan just 17.6-12.07.2005. Vastailkaahan tähän threadiin jos ootta samoihin aikoihin. :-D
Hei.

Minäkin olen siellä silloin.
Minua kiihottaisi sellaiset studiot. Kuin yksiö. Siellä on mikroaaltouuni ja jääkaappi, pesuallas ja kaikki. Kuin oma koti.
Hotelli on tavallaan huonompi minun mielestä. Siellä ei ole mikroa eikä sellaista varustetasoa.

Terveisin Tulkku
Apiwat
Viestit: 270
Liittynyt: 7.6.2004 1:21
Paikkakunta: Rovaniemi/ Bangkok

Viesti Kirjoittaja Apiwat »

Minä myös maisemissa. 8.6 saavun Bangkokiin, ja siitä jossain vaiheessa pattikselle.
Avatar
Rhino
Ilii ti, Ilii ju
Viestit: 6370
Liittynyt: 30.5.2005 12:48
Paikkakunta: Missä milloinkin

Viesti Kirjoittaja Rhino »

Joohh niiih, kyllä onhan se studio ilmeisen parempi, mut käsitin et tuolla taitaa olla joissaki halvemmissa "hotelleissa" nuo mainitsemasi fasiliteetit ihan niien takaa Tulkku. Mut ite aattelin ihan ite kylläki et aion pääasiassa safkata kadulta...siis katukeittiöstä, niin se ainaki toimi paremmin kuin hyvin Vietnamissa(veteraani oon :D ) Niin ja itekin kyl meiasin olla eka tuolla Bangkok:ssa muutaman päivän.
Viimeksi muokannut Rhino, 31.5.2005 14:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
jannerinne
Viestit: 3
Liittynyt: 20.8.2005 9:04
Paikkakunta: Sydney

Kysymys

Viesti Kirjoittaja jannerinne »

Aivan varmasti jossain näilla sivuilla on vastaus kysymykseeni, mutten sitä löytänyt. En edes tiedä osaanko pistää tämän kysymyksen oikeaan foorumiin.

Mutta kuitenkin, ollaan tulossa kaveriporukan (5 hlö) kanssa Pattayalle 1.12-05 - 28.12-05 ja tarttis löytää halpa hotelli. Olin viimeksi Pattayalla maaliskuussa -05 (eka reissu) ja yövyin Sunview Placessa (jokeria vastapäätä). Itse pidin tuosta paikasta ja hintakin oli ihan ok.

Olisin kuitenkin kiinnostunut tietämään muitakin hyviä vaihtoehtoja. Noin niiku hintatasoa ja sijaintia. En kuitenkaan ole minkään isojen rantahotellien ystävä.

Kiitos etukäteen.
Avatar
Lasse
Pohjois-Thaimaan ajajat
Viestit: 33662
Liittynyt: 15.12.2003 11:22
Paikkakunta: Naantali / Khon Kaen
Viesti:

Re: Kysymys

Viesti Kirjoittaja Lasse »

jannerinne kirjoitti:Aivan varmasti jossain näilla sivuilla on vastaus kysymykseeni, mutten sitä löytänyt.

Olisin kuitenkin kiinnostunut tietämään muitakin hyviä vaihtoehtoja. Noin niiku hintatasoa ja sijaintia. En kuitenkaan ole minkään isojen rantahotellien ystävä.

Kiitos etukäteen.
Majoitusmuistio foormista loytyy mm. infoa Pattayan hotelleista ja Muut Kayttajaedut foorumista loytyy Thaiklupin sopimushotellit (ko.foorumeihin paasee sisaan Tunnistautumallla thaiklupin tunnistautuneeksi kayttajaksi ja edut saa thaiklupin etukorttia vastaan)
FACEBOOK RYHMIÄ --> Pohjois-Thaimaan ajajat, Khon Kaenin seudun Suomalaiset.
Vastaa Viestiin