Samui

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Avatar
patila
Majatalon isäntä
Viestit: 28449
Liittynyt: 23.12.2003 1:36
Paikkakunta: Soi Yume, Pattaya

Re: Samui

Viesti Kirjoittaja patila »

Helenalin kirjoitti:Ollaan kyllä kokeiltu useammankin kerran tuota tiskiltä ostoa ja todettu yleensä,jotta olispa ollut edullisempi netistä ostettuna.
Enpä katsonut riittävän pitkälle tuota agodan hintaa,sama hinta kuin bookingilla.Nyt ei harmita ollenkaan...
Bookingilla on vain loistavat peruutusehdot verrattuna moneen muuhun, oliko se niin että 3 vrk. ennen varauksen alkua sai vielä peruuttaa varauksen veloituksetta, ja lisäksi tuo käy todella helposti heidän sivuiltaan.
Varaukset https://www.majatalo.info/huoneet/
tai Puh. 08 6303 4870
Helenalin
Viestit: 123
Liittynyt: 24.3.2008 13:02

Re: Samui

Viesti Kirjoittaja Helenalin »

Lepopaiva,kerron kyllä kuulumiset Marina Villasta.
Pari vuotta sitten oltiin Als` Hutissa Chawangilla ,surkea murju hintaansa nähden,
toivottavasti nyt ei käy niin.
sirkiha
Viestit: 1
Liittynyt: 16.9.2009 12:53
Paikkakunta: Koh Samui

Re: Samui

Viesti Kirjoittaja sirkiha »

Lipa Noi on alueena mukava ja rauhallinen. Muutaman kilometrin päässä on saaren hallinnollinen keskus Nathon josta löytyy Tesco (paikallinen supermarketti ketju), ravintoloita ja saaren halvimmat turistikoju hinnat. Pumputus- tai tyttöbaareja ei Nathonissa ole. Kojutkin menevät kiinni noin 19 aikoihin. Lipa Noin ranta on todella rauhallinen, ei puhettakaan ihmisvilinästä tai thaikkukaupustelijoista. Ranta on myös pitkään matala (riippuu vähän vuorovesistä) ja yleensä aalloton. Lasten kanssa Lipa Noin ranta on yksi saaren parhaimmista. Lamailla ja Chawengilla on tungosta ja rannat syvenevät nopeasti ja aallot ovat yleensä suuria.

Mikäli Lipa Noi on jo liian rauhallinen ja haluaa olla lähietäisyydellä huveista muttei kuitenkaan keskellä niitä kannattaa etsiä huone/bungalowi Lamain tai Chawengin reunoilta. Siistejä ja kohtuuhintaisia huoneita löytyy esim. Lamailta Samui Tonggad Resortista. Bungaloweja puolestaan löytyy samalta alueelta Bay View Resortista. Tämä on kylläkin lähellä Beach Republicia josta saattaa kuulua jytää iltaisin.

Chawengilta löytyy vaihtoehtoja vaikka kuinka, mutta mikäli haluaa vähän rauhallisempaa majoitusta kannattaa katsoa Chaweng Noi alueen tarjontaa.
waterhead
Viestit: 191
Liittynyt: 18.11.2010 11:00

Re: Samui

Viesti Kirjoittaja waterhead »

Kiitos hyvästä informaatiosta :) tossa oli oikeastaan just se mitä haetaan,eli ei ihan korpeen ainakaan koko lomaksi,mutta ei myöskään se suurin häslinki jaksa innostaa. Ton perusteella mennään varmaan ainakin joksikin päiväksi Lipa Noille vetää lonkkaa 8-)
Vastaa Viestiin