Hotelleista Krabilla low seasonin aikaan

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Holiday
Viestit: 138
Liittynyt: 4.3.2007 18:52

Hotelleista Krabilla low seasonin aikaan

Viesti Kirjoittaja Holiday »

Reissu Krabille touko-kesäkuun vaihteessa. Lennot saa nyt alle 600 € mutta kertokaas viisaammat minkälaisen hotellimajoituksen saa Krabilta about 40-60 eurolla / vrk tuohon low seasonin aikaan ? Koko paketti (hotelli + lennot) irtoaa 800 eurolla / hlö ja hotelli tuolla hinnalla on ****+. Tämä otettais muuten mutta kun hotelli on Phuketissa ja mielummin majoittuisimme Krabille.

Mitään luksusta majoituksen ei tarvitse olla mutta hyvä perushotelli kuitenkin, mielellään väh. 3 tähteä. Tuohon aikaan on vähemmän matkailijoita joten hotellin varaamisen uskaltanee jättää paikan päälle. Uskoisin että jokin katto pään päälle kuitenkin löytyy ... ?
Miksusaala
Viestit: 54
Liittynyt: 1.10.2007 13:00

Re: Hotelleista Krabilla low seasonin aikaan

Viesti Kirjoittaja Miksusaala »

Tässä laittaisin oman suositukseni hotelliksi :smt006 . Sehän riippuu mitä kukin haluaa ja mitä arvostaa, mutta tänne menisin seuraavaksi jos Krabi/Ao Nangiin menisin - Tosi mukavan oloinen hotelli ja parempaa sijaintia ei olekkaan (mielestäni):

http://www.krabi-hotels.com/phrananginn/
Vastaa Viestiin