Vaarallinen Thaimaa?

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Avatar
Rlo
Viestit: 1988
Liittynyt: 1.2.2004 17:03
Paikkakunta: Ligor

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja Rlo »

Luulisi, että sitä ollaan rauhallisia sekä kävellen, että ajoneuvon kanssa tai sitten toisinpäin. Näin se ei kuitenkaan tunnu menevän.
Mopolla ei tarvitse käyttää omia voimiaan.
Cruisse

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja Cruisse »

Matkaaja25 kirjoitti:Sitten kun tämä sama poppoo hyppää mopon selkään niin iskee joku hirveä vimma ohitella, kaasutella, jarrutella, tunkea pienistä väleistä ja ajaa juuri niin kovaa kuin pääsee. Luulisi, että sitä ollaan rauhallisia sekä kävellen, että ajoneuvon kanssa tai sitten toisinpäin. Näin se ei kuitenkaan tunnu menevän.
Mopomiehen näkökulmasta toi lause sopii myös autoilijoille. Monet autoilijat eivät arvosta kalsipyöräisiä (toisarvoinen kansa) ja heidän mielestään myös kaksipyöräiset väistävät ja antavat tietä, AINA. Ja jos näin ei tapahdu niin sitten se tehdään niin että kaksipyöräisen on se tehtävä jos mielii jatkaa elämää. Jos esim ajan jonossa edellä ajavani auton perässä ja turvaväliä pidän sen 5m:). Vastaan tulee koko ajan autoja toisella kaistalla, mutta tämä takana olevan autoilijan pitää päästä tähän minun eteeni vaikka henki menisi joltain, nyt ja äkkiä. Kiilaten siihen sitten ajetaan vaikka se ei hyödytä ketään eikä vaikuta ajoaikaan.
Sitten on näitä jotka tieten tahtoen tukkivat kaistat niin ettei sieltä nämä tyhmät toiskansalaiset pääse vaan ajamaan ohi. Ja jos kaksipyöräiset pääsevät pujottelemaan jotakin reittiä niin se reitti kyllä tukitaan jonkun toimesta mitä pikimmiten. Suurin osa on kyllä näitä ymmärtäväisempiä mutta mukaan mahtuu aina näitä ahdasmielisia autoilijoita.

Nämä mielipiteet vastapuolesta ovat tietenkin kummallakin ryhmällä ja riippuu millä penkillä istuu.
Itsekin ajattelisin ehkä toisin jos liikkuisin autolla?? :oops:

PS: Tää ei ole Matkaaja25 sitten sulle, vaan noin niiku yleisesti ajateltuna !
Avatar
patila
Majatalon isäntä
Viestit: 28449
Liittynyt: 23.12.2003 1:36
Paikkakunta: Soi Yume, Pattaya

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja patila »

patilanmies2 kirjoitti:
Motorcycle Death toll in Thailand among Highest in the World

Published On: Sat, Mar 16th, 2013

According to the 2011 World Road Statistics, Thailand was one of the top five countries with the highest number of motorcycle-related deaths.

Danai Ruangsorn, president of the Thai Roads Foundation, said the percentage of children wearing helmets on motorcycles was also very low.

“Just 7 per cent wear a helmet,” he said.

Last year’s survey showed that only about 28 per cent of teenage motorcyclists and about 49 per cent of adults wore helmets.

Bangkok had the highest number or 80 per cent of helmet wearers, while only 20 per cent of motorcyclists in Beung Kan, Lamphun, Chaiyaphum, Narathiwat and Nakhon Phanom were found wearing helmets.

http://www.chiangraitimes.com/news/14539.html
Lainaus Patilanmies 2 lainauksesta, kertoo kyllä käsittämättömiä lukemia, lapsilla potta päässä vain 7 prosentilla :shock: ja isaanin ihmeillä 20 prosentilla.

No thai mentaliteettihan on se että kypärää pidetään päässä vain sen takia ettei saisi sakkoja, omasta turvallisuudesta välittämättä, itse näen päivittäin kymmeniä tapauksia että kun päästään tuon vakio ratsiapaikan junaradan risteyksen ohi niin kypärä lähtee päästä, tai toisinpäin että kypärä laitetaan korista päähän vasta kun tullaan alueille jossa on yleensä ratsioita.

Samoin thaikku joka ajelee päivisin kypärän kanssa jättää sen illaksi pois kun ovat sitämieltä että poliisit lopettavat ratsiat kuudelta illalla.

Noille isaanin ja pohjoisen ihmeille ainakin pitäisi antaa jo koulussa sellaista shokkikasvatusta kuvien ja videoiden muodossa että ymmärtäisivät miksi sitä kypärää pitää käyttää, samoin noiden saippuaoopperoiden tauoille pitäisi lykätä todella rajua materiaalia siitä miten käy ilman kypärää onnettomuuksissa, väittäisin että kunnon kypäräpakolla (ei millään styroksipotalla) thaimaan kaksipyöräisillä tapahtuvat kuolemantapaukset puolittuisivat, samoin sakot kun tuplattaisiin ja lisättäisiin valvontaa niin jotain voisi tapahtua asian suhteen.
Varaukset https://www.majatalo.info/huoneet/
tai Puh. 08 6303 4870
linhai260
Viestit: 17150
Liittynyt: 22.3.2008 21:27

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja linhai260 »

Samaa mieltä että tonni tai kaks sakkoo kypärättä ajosta tai ylinopeudesta niin ihmishenkiä säästyis PALJON. Ehkä siinä sivussa muutama fallekin. Raha on ainoa asia mikä saa muuttamaan Thaikun ajattelumallia. :smt006
SLAVA UKRAINI
Avatar
TonyFinn
Viestit: 1323
Liittynyt: 1.5.2011 21:43
Paikkakunta: Pattaya / Helsinki

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja TonyFinn »

Itse olen myos kiinnittanyt huomiota tahan kyparan kayttoon. Iso osa kyparista "munankuoria" ja vanhoja paskoja. Usein kyparaa ei laiteta edes kiinni. Jokainen (falle) tietaa mita tapahtuu onnettomuustilanteessa kyparalle jota ei ole kiinnitetty. Koomisin naky oli kun tytto istuu mopotaksissa kypara kadessa ja paan paalla pitaen, nain ei mene kampaus sekaisin :smt005 Joskus myos nakee raksalla kaytettavia turvakyparia yms. paras oli jaakiekkokypara.

Nuo prossa luvut varmasti pitavat paikkansa. Itse olen havainnut samaa valinpitamattomyytta landella. Nuo shokkikuvat s-oopperoihin ja kovemmat sakot on hyva idea, ei vain toteudu.

Itsella ja myos tyttoystavalla on hyvat ja laadukkaat kyparat. Taalla usein matkustelemma ja vuokraamme mopon. Lahes aina tarjotaan "munankuoria". Siina vaiheessa olen aina sanonut, ei kiitos etsimme toisen vuokraamon. Kas kummaa, hyvia kyparia loytyykin jostain takahuoneesta, joskus jopa suoraan paketista. Muistakaa tama ohje kun vuokraatte mopoja.

Turvallista matkaa.
Suomessa kateus voittaa kiimankin!
dr.evil
Viestit: 1209
Liittynyt: 11.1.2013 6:19
Paikkakunta: Riga

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja dr.evil »

Kypäräpakko, ravintolat kiinni aikaisemmin, lisää sakkorangaistuksia, täydellinen banni tupakoinnille, naiskiintiöt yritysten hallituksiin, EU-direktiivien mukaiset lääkärintarkastukset ajokortteihin, huumeista kuolemanrangaistus, naisille burghat päähän, korruption kitkeminen, prostituutio pois kaduilta.

Ehkä sen jälkeen Thaimaa olisi parempi maa :?:

Edit: hymiö 8)
läskipää
Viestit: 5766
Liittynyt: 17.1.2008 21:38

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja läskipää »

Kylläpä sitä nyt ollaan huolissaan Isaanin ihmeiden päänupeista.
Taidatte olla sitä kuuluisaa kukkahattutätikansaa, joka on siirtynyt Kaakkois-Aasian puolelle pistämään asioita järjestykseen kun oman valtion asiat ovat jo niin kunnossa, että päivän pääuutinenkin on ministerin oviremontti (lautakasat kun on jo selvitetty) :twisted:
Batok

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja Batok »

läskipää kirjoitti:Kylläpä sitä nyt ollaan huolissaan Isaanin ihmeiden päänupeista.
Taidatte olla sitä kuuluisaa kukkahattutätikansaa, joka on siirtynyt Kaakkois-Aasian puolelle pistämään asioita järjestykseen kun oman valtion asiat ovat jo niin kunnossa, että päivän pääuutinenkin on ministerin oviremontti (lautakasat kun on jo selvitetty) :twisted:
Aika asiaton heitto mielestäni. Tässä tehdään niin kuin keskustelupalstalla kuuluukin tehdä, eli keskustellaan (tällä foorumilla Thaimaan) asioista , niin tärkeistä kuin vähemmän tärkeistä. Thaimaan asiat voi laittaa kuntoon vain thaimaalainen, jos on halua. Keskustelematta sekään ei onnistu. :roll:
H.S.T.69

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja H.S.T.69 »

Joo ja muistetaan pitaa ne kyparat paassa baarissakin...juovuksissa
mopoilua ja ajotaidottomuutta pitaisin suurempana ongelmana...
läskipää
Viestit: 5766
Liittynyt: 17.1.2008 21:38

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja läskipää »

Älä ota Batok itseesi, en ollut vakavissani (kuten hymiöstäkin voi sen päätellä) :wink:
Batok

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja Batok »

läskipää kirjoitti:Älä ota Batok itseesi, en ollut vakavissani (kuten hymiöstäkin voi sen päätellä) :wink:
:smt006
Markki
Viestit: 7675
Liittynyt: 9.10.2004 22:22

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja Markki »

patila kirjoitti:No thai mentaliteettihan on se että kypärää pidetään päässä vain sen takia ettei saisi sakkoja, omasta turvallisuudesta välittämättä, itse näen päivittäin kymmeniä tapauksia että kun päästään tuon vakio ratsiapaikan junaradan risteyksen ohi niin kypärä lähtee päästä, tai toisinpäin että kypärä laitetaan korista päähän vasta kun tullaan alueille jossa on yleensä ratsioita.

Samoin thaikku joka ajelee päivisin kypärän kanssa jättää sen illaksi pois kun ovat sitämieltä että poliisit lopettavat ratsiat kuudelta illalla.
Itsellä sama mentaliteetti kuin Thaikuilla. Kypärää en käyttäisi, jos ei olisi sakko vaaraa. Ja toki joskus jos keli huono, suojaa sateelta.
Yksi hienoimmista kokemuksista Thaimaassa on ollut, kun pelkät aurinkolasit, shortsit ja sandalit jalassa pääsee posottaa, toki ilman paitaa :smt004. Noin teenkin aina, kun vähän enemmän pikkuteillä pääsee Thaikkulassa posottelee. Nahka käristyy ja elämä maistuu elämisen arvoiselta.
Suomessakin tuli joskus pikkuteillä omalla mopedilla samoissa varusteissa ajeltua ja on se vain liian messevää. Kaikki hauskuus kielletään :evil:.
Avatar
patila
Majatalon isäntä
Viestit: 28449
Liittynyt: 23.12.2003 1:36
Paikkakunta: Soi Yume, Pattaya

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja patila »

Kivaahan se olisi ilman pottaa kuumuudessa ajaa :wink: mutta kun on itse tullut ajettua joskus aikoinaan suomessa satapiikillä auton kylkeen joka tuli vasemmalta eteen ja lennettyä auton yli asfalttiin ja katukivetyksen reunaan olkapää ja pää edellä niin että solisluu katkeaa ja kypärän hihna tekee kuusi tikkiä vaativan vekin leukaan, niin jokainen voi yrittää arvata kirjottaisinko tätä viestiä vai olisinko kasvanut jo horsmaa vuosikymmeniä jos kypärää ei olisi ollut päässä.

Samoin voitte arvella ajanko ilman kypärää vai käytänkö nykyään parempaa kypärää :smt006
Varaukset https://www.majatalo.info/huoneet/
tai Puh. 08 6303 4870
tosivaksi
Viestit: 636
Liittynyt: 10.1.2007 21:54
Paikkakunta: pattaya

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja tosivaksi »

patila kirjoitti:
patilanmies2 kirjoitti:
Motorcycle Death toll in Thailand among Highest in the World

Published On: Sat, Mar 16th, 2013

According to the 2011 World Road Statistics, Thailand was one of the top five countries with the highest number of motorcycle-related deaths.

Danai Ruangsorn, president of the Thai Roads Foundation, said the percentage of children wearing helmets on motorcycles was also very low.

“Just 7 per cent wear a helmet,” he said.

Last year’s survey showed that only about 28 per cent of teenage motorcyclists and about 49 per cent of adults wore helmets.

Bangkok had the highest number or 80 per cent of helmet wearers, while only 20 per cent of motorcyclists in Beung Kan, Lamphun, Chaiyaphum, Narathiwat and Nakhon Phanom were found wearing helmets.

http://www.chiangraitimes.com/news/14539.html
Lainaus Patilanmies 2 lainauksesta, kertoo kyllä käsittämättömiä lukemia, lapsilla potta päässä vain 7 prosentilla :shock: ja isaanin ihmeillä 20 prosentilla.

No thai mentaliteettihan on se että kypärää pidetään päässä vain sen takia ettei saisi sakkoja, omasta turvallisuudesta välittämättä, itse näen päivittäin kymmeniä tapauksia että kun päästään tuon vakio ratsiapaikan junaradan risteyksen ohi niin kypärä lähtee päästä, tai toisinpäin että kypärä laitetaan korista päähän vasta kun tullaan alueille jossa on yleensä ratsioita.

Samoin thaikku joka ajelee päivisin kypärän kanssa jättää sen illaksi pois kun ovat sitämieltä että poliisit lopettavat ratsiat kuudelta illalla.

Noille isaanin ja pohjoisen ihmeille ainakin pitäisi antaa jo koulussa sellaista shokkikasvatusta kuvien ja videoiden muodossa että ymmärtäisivät miksi sitä kypärää pitää käyttää, samoin noiden saippuaoopperoiden tauoille pitäisi lykätä todella rajua materiaalia siitä miten käy ilman kypärää onnettomuuksissa, väittäisin että kunnon kypäräpakolla (ei millään styroksipotalla) thaimaan kaksipyöräisillä tapahtuvat kuolemantapaukset puolittuisivat, samoin sakot kun tuplattaisiin ja lisättäisiin valvontaa niin jotain voisi tapahtua asian suhteen.

Kyllä tämä mun mielestä on valtakunnallinen ilmiö, ei pelkästään alkuasukkaille tyyliin Isan/North alue.Etelä Thaimaassa on aivan sama.
Jos shokkikasvatusta halutaan niin pitäiskö falleille antaa myös. Harva falle ajaa kunnon kypärä päässä.
Ja tästä shokkikasvatuksesta on erittäin huonoja tuloksia Suomesta. Reilu 10v sitten aloitettiin kampanja pyöräilykypärän käytöstä. Näytettiin shokeraavia kuvia pyöräilyonnettomuus uhreista jne.
Katsokaa nyt tänä päivänä moniko käyttää kypärää pyöräillessä.
Mulla on mukavuus tekijöiden takia muovipotta päässä. Ja sen takia ettei sitä niin helposti pöllitä.Ja kyllähän tämä kypärä on täällä vain poliiseja varten, kuten minulla. Useimmilla falangeila myös. Tuo muovipotta ei tosiasiassa suojaa juuri mitään jos pää kolahtaa asfalttiin. Mutta jos kunnon kypärä päässä niin usein pelastaisi sen ainoan. Tuurilla ne laivatkin seilaa ja minun kohtalo on kuolla muovikypärä päässä niin olkoon.,
Rose81
Viestit: 479
Liittynyt: 2.2.2013 18:01
Paikkakunta: Piikkiö

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja Rose81 »

No polkupyöränkypärän käytön suosio ei suomessa 20 vuotta sitten alkaneessa shokeeraus kampanjassa saanut nopeeta suosiota.
Nykyään onneksi kypärättömät pyöräilijät on ainakin omassa tuttavapiirissä laskettavissa yhdenkäden sormin.

Yhden onnettomuudenkin näin jossa polkupyöräilijä jäi henkilöauton yliajamaksi. Kypärätön kuljettaja kuoli jo auton osumaan, mutta puolitoista volttia suorinvartaloin asfalttiin viimeisteli sen miehen elämän :(
Lisäksi kaverini sai 3m pudotuksesta erittäin vakavan aivovamman, joten kypärän käyttöä suosittelen kaikille.

-Anteeksi Offtopic-
Avatar
apasra
Viestit: 4462
Liittynyt: 24.2.2004 22:35
Paikkakunta: Tampere

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja apasra »

Rose81 kirjoitti:No polkupyöränkypärän käytön suosio ei suomessa 20 vuotta sitten alkaneessa shokeeraus kampanjassa saanut nopeeta suosiota.
Nykyään onneksi kypärättömät pyöräilijät on ainakin omassa tuttavapiirissä laskettavissa yhdenkäden sormin.

Yhden onnettomuudenkin näin jossa polkupyöräilijä jäi henkilöauton yliajamaksi. Kypärätön kuljettaja kuoli jo auton osumaan, mutta puolitoista volttia suorinvartaloin asfalttiin viimeisteli sen miehen elämän :(
Lisäksi kaverini sai 3m pudotuksesta erittäin vakavan aivovamman, joten kypärän käyttöä suosittelen kaikille.

-Anteeksi Offtopic-
Mutta Thaikun päähän täällä härmässä ei juuri pyöräilykypärä istu.
- som nam naa -
phangan
Viestit: 875
Liittynyt: 2.8.2009 12:16

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja phangan »

Rose81 kirjoitti:No polkupyöränkypärän käytön suosio ei suomessa 20 vuotta sitten alkaneessa shokeeraus kampanjassa saanut nopeeta suosiota.
Nykyään onneksi kypärättömät pyöräilijät on ainakin omassa tuttavapiirissä laskettavissa yhdenkäden sormin.

Yhden onnettomuudenkin näin jossa polkupyöräilijä jäi henkilöauton yliajamaksi. Kypärätön kuljettaja kuoli jo auton osumaan, mutta puolitoista volttia suorinvartaloin asfalttiin viimeisteli sen miehen elämän :(
Lisäksi kaverini sai 3m pudotuksesta erittäin vakavan aivovamman, joten kypärän käyttöä suosittelen kaikille.

-Anteeksi Offtopic-
jäänyt kyllä vaikuttamatta shokeerauskampanjat niin tässä kuin monissa muissakin asioissa. Mun tuttavapiirissä en muista kenenkään käyttävän polkupyöräkypärää itseni mukaanlukien jos ei ala-asteikäisiä lasketa.

Asiat jotka voivat vahingoittaa vain itseään jääköön rangaistamatta niin suomessa kuin thaimaassakin on mun kanta, lapsista päättäköön vanhemmat, ei kruununvartijat
tod men mak maak
läskipää
Viestit: 5766
Liittynyt: 17.1.2008 21:38

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja läskipää »

apasra kirjoitti:
Mutta Thaikun päähän täällä härmässä ei juuri pyöräilykypärä istu.
Hyvin tuo tuntuu minun vaimoni päässä pysyvan ja ihan vapaaehtoisesti.
Avatar
expatrium
Isaninportinvartija
Viestit: 56606
Liittynyt: 16.12.2003 12:15

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja expatrium »

phangan kirjoitti: Asiat jotka voivat vahingoittaa vain itseään jääköön rangaistamatta niin suomessa kuin thaimaassakin on mun kanta, lapsista päättäköön vanhemmat, ei kruununvartijat
Thaimaassa etupäässä joutuukin itse maksamaan monista tuollaisista vahingoista, toisin kun Suomessa.
Kun maa lähenee, niin vitsit vähenee.
linhai260
Viestit: 17150
Liittynyt: 22.3.2008 21:27

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja linhai260 »

Jos vähääkää itsestään (tai perheestään ellei ole kunnon vakuutusta kuolemalle) välittää
niin kunnon kypärä päähän. Minäkin olisin vainaa ilman kunnon kypärää. :smt006
SLAVA UKRAINI
Markki
Viestit: 7675
Liittynyt: 9.10.2004 22:22

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja Markki »

linhai260 kirjoitti:Jos vähääkää itsestään (tai perheestään ellei ole kunnon vakuutusta kuolemalle) välittää
niin kunnon kypärä päähän. Minäkin olisin vainaa ilman kunnon kypärää. :smt006
Vuosikymmeniä ilman kypärää niin pyörällä, rullaluistimilla ja mahdollisuuksien mukaan myös mopolla, ei ole mitään kummempaa tapahtunut, miksi siis nytkään. Turhaa pelottelua ja hyysäämistä.
Kuinka monella nyt keski-ikäisellä oli lapsena kypärä päässä pyöräillessä? Miksi ihmeessä nyt pitäisi moista käyttää?
Australiassa laitettiin pyöräilykypäräpakko ja pyöräily lopahti kansalla siihen.

Mitä enemmän suojavarusteita, sitä holtittomampaa ja tyhmempää on meno. Vähemmän vaan varusteita niin joutuu miettimään, ettei kannata toheloida, silloin sattuu.
Rose81
Viestit: 479
Liittynyt: 2.2.2013 18:01
Paikkakunta: Piikkiö

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja Rose81 »

Markki kirjoitti:
linhai260 kirjoitti:Jos vähääkää itsestään (tai perheestään ellei ole kunnon vakuutusta kuolemalle) välittää
niin kunnon kypärä päähän. Minäkin olisin vainaa ilman kunnon kypärää. :smt006
Vuosikymmeniä ilman kypärää niin pyörällä, rullaluistimilla ja mahdollisuuksien mukaan myös mopolla, ei ole mitään kummempaa tapahtunut, miksi siis nytkään. Turhaa pelottelua ja hyysäämistä.
Kuinka monella nyt keski-ikäisellä oli lapsena kypärä päässä pyöräillessä? Miksi ihmeessä nyt pitäisi moista käyttää?
Australiassa laitettiin pyöräilykypäräpakko ja pyöräily lopahti kansalla siihen.

Mitä enemmän suojavarusteita, sitä holtittomampaa ja tyhmempää on meno. Vähemmän vaan varusteita niin joutuu miettimään, ettei kannata toheloida, silloin sattuu.
Ne joilla on onnettomuuksissa huonosti käynyt, ei ole täällä sitä enään kertomassa.
Mutta itse ajelen liikenteessä sillä ajatuksella, että ei se riitä että itse ajelee oikein jos muut ajelee Vatasen jaloilla ja omilla käsillä.
Itse olen nuorempana kahdesti loukannut pääni polkupyörä onnettomuuksissa, silloin ei kypäriä vielä ollut. Ensimmäinen kerta oli kuorma-autoa vastaan ja jälkimmäisessä tunturin eturengas lähti irti n.40km/h vauhdissa.
linhai260
Viestit: 17150
Liittynyt: 22.3.2008 21:27

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja linhai260 »

Niin minäkään en ole koskaan kuollut liikenneonnettomuudessa 46 vuoden aikana eli ei voi tapahtua minulle. Eli täysillä vaan ilman turhia turvavöitä tai kypäriä. :smt006
SLAVA UKRAINI
morofin
Viestit: 216
Liittynyt: 25.2.2005 19:02

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja morofin »

Markki kirjoitti: Vuosikymmeniä ilman kypärää niin pyörällä, rullaluistimilla ja mahdollisuuksien mukaan myös mopolla, ei ole mitään kummempaa tapahtunut, miksi siis nytkään. Turhaa pelottelua ja hyysäämistä.
Tässä aika hyvä esimerkki monien ajatusmaailmasta, jos tämä oli tosissaan kirjoitettu vai oliko hymiöt vaan unohtuneet?
Viimeksi muokannut morofin, 18.3.2013 15:07. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Matkaaja25
Downshiftaaja
Viestit: 19923
Liittynyt: 3.5.2007 21:48

Re: Vaarallinen Thaimaa?

Viesti Kirjoittaja Matkaaja25 »

morofin kirjoitti:
Markki kirjoitti: Vuosikymmeniä ilman kypärää niin pyörällä, rullaluistimilla ja mahdollisuuksien mukaan myös mopolla, ei ole mitään kummempaa tapahtunut, miksi siis nytkään. Turhaa pelottelua ja hyysäämistä.
Tässä aika hyvä esimerkki monien ajatusmaailmasta, jos tämä oli tosissaan kirjoitettu vai oliko hymiöt vaan unohtuneet?
- Markin tuntien oli ihan tosissaan kirjoitettu. Itsekään en tosin paljon kypärää käytä. Pyöräillessä en koskaan ja mopoillessa vain Suomessa. Sen sijaan olen sitä mieltä, että sitä kannattaisi ilman muuta käyttää. Varsinkin Thaimaassa mopoillessa, mutta se nyt vaan on usein liian helppoa lähteä liikenteeseen ilman.
Vastaa Viestiin