hotellit soi 4 lla.

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
jösse
Viestit: 35
Liittynyt: 21.12.2003 8:00

hotellit soi 4 lla.

Viesti Kirjoittaja jösse »

minkälaisia kokemuksia teillä on tään kadun majoituksista? hinta/viihtyvyys/y.m.s. omat kokemukseni ovat ainoastaan kadun loppupäässä olevasta woraburista ja alkupään nanasta,jossa taas majoitutaan reilun viikon päästä. hinta oli nyt ~1200baht/yö. viimeksi woraburissa majoittuessani oli vapaana vain yksi huone siitä pääkadun puolelta alimmaisesta huonekerroksesta. yöstä tuli aika rauhaton johtuen lähinnä vilkkaasta liikenteestä,jota siinä kuitenkin riittää pitkin yötä. ei toki varmaan haittaa,mikäli baarien antimia on nautittu tarpeeksi. myös aamiainen on tässä hotellissa aika vaatimaton. hintaa huoneella oli kuitenkin muistaakseni liki ~1000 baht/yö. plussaa woraburissa mielestäni on ehkä tietty kodinomaisuus,pelipöytä alakerrassa ja mukava pieni uima-allas katolla baareineen....nanaan miellyin kuitenkin viime reissulla. kun otat huoneen hotellin ylimmistä kerroksista,saa mahtavat näköalat ja huoneet myös viihtyisiä ja rauhallisia. hotellissa iso uima-allas.käy jopa kuntouintiin. aamupala ylellisen runsas, monipuolinen,ja mikään ei lopu kesken....liikkuminen vaivatonta,hissillä alas,ja olet jo ns."pelipaikoilla" disco on siinä alakerrassa ja nanaplacalle ulko-ovelta jotain 50metriä...miinuksena voisi mainita ehkä suuri tyttö määrä ala-aulassa iltaisin ja hotellin edessä ulkona.
Avatar
tonyio
Viestit: 2499
Liittynyt: 20.12.2003 0:36
Paikkakunta: Uusimaa, Chonburi/BKK

Viesti Kirjoittaja tonyio »

Itsekkin reilun viikon päästä niillä kulmilla. Olen tähän asti ollut lähes aina Dynasty inn:ssä (lähes Nanaa vastapäätä). Hinta 990b. Ollut ihan ok hotla.
Viimesyssynä myöhästyttiin 2h check outista kun aamulla piipahdettiin
Samut Prakan:ssa ja veloittivat koko päivästä... silloin uhosin laittavani ko puljun boikottiin....noh viimekerralla menin Crowniin siinä lähellä. ehkä nyt Woraburi, nana... tai sittekin taas dynasty inn :roll: :roll: (ps dynasty innista saat ilmaisen kyydin pattayalle, jos olet vähintään 2 yötä heidän pattayaja hotellissa.
Avatar
pak wan
Mr Khiiniau
Viestit: 6615
Liittynyt: 24.3.2004 13:52

Viesti Kirjoittaja pak wan »

soi 11 Swiss park 1300bat loistava vaihtoehto.
sopii pariskunnallekin erittäin hyvin.

http://www.hotelthailand.com/bangkok/swisspark/map.html

tiskiltä hinta helposti 1700 bat ..joten joko netistä tai paikallisen matkatoimiston kautta hintaan 1300bat

2 min kävellen Nana BTS asemalle ja noin 10 min Nana Plazalla tahi
vaihtoehtoisesti soi cowbboylle...jos niglife kiinnostaa.

samalta soilta löytyy monia pieniä 600 - 750 bat kämppiä myös.

-pak wan
Avatar
Lasse
Pohjois-Thaimaan ajajat
Viestit: 33665
Liittynyt: 15.12.2003 11:22
Paikkakunta: Naantali / Khon Kaen
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lasse »

Itselläni olen ollut erittäin tyytyväinen Woraburiin, huoneen olen saanut joka kerta E-maililla varattua. Viimeksi tuli Woraburista vahvistus 35 minuutissa :o Ehken viimeisellä kymmenellä Bangkokin turneella tullut punkattua Woraburissa, hintalaatusuhde kohtaa ja mielyttävä henkilökunta. Bangkok ei ole mitään jos ei ole huonetta Woraburissa :wink:

Woraburista lisää thaiklupin uusimmassa foorumissa Majoitusmuistiossa...
http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewforum.php?f=38

... tai sitten forum haulla :)
FACEBOOK RYHMIÄ --> Pohjois-Thaimaan ajajat, Khon Kaenin seudun Suomalaiset.
Avatar
Bene
nuorisojoukot.net
Viestit: 980
Liittynyt: 15.12.2003 22:46
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Viesti Kirjoittaja Bene »

tonyio kirjoitti:Itsekkin reilun viikon päästä niillä kulmilla. Olen tähän asti ollut lähes aina Dynasty inn:ssä (lähes Nanaa vastapäätä). Hinta 990b. Ollut ihan ok hotla.
Viimesyssynä myöhästyttiin 2h check outista kun aamulla piipahdettiin
Samut Prakan:ssa ja veloittivat koko päivästä... silloin uhosin laittavani ko puljun boikottiin....noh viimekerralla menin Crowniin siinä lähellä. ehkä nyt Woraburi, nana... tai sittekin taas dynasty inn :roll: :roll: (ps dynasty innista saat ilmaisen kyydin pattayalle, jos olet vähintään 2 yötä heidän pattayaja hotellissa.
Nana hotellissa voi pitää huoneen klo 20:00 asti puolen vrk hinnalla (550thb), just sopiva jos on lento suomeen puolelta öin.
Santeri45
Viestit: 1849
Liittynyt: 11.12.2004 18:12
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Santeri45 »

Itse olen ollut Nanassa joka kerta, ehkä tottumuksesta ja siitä että
suoraan edessä pelipaikkoja, Nana Plaza ym. disco alakerrassa.

Huoneet ovat vanhoja, mutta eihän siellä tule kuin nukuttua.
Aamiainen ihan ok, mm.tuoreita croissanteja.
Ainoa miinus, paljon tyttöjä hotlan edessä. Taksit myös hotellin edessä.

:lol:
Vastaa Viestiin