PHUKET PHUKET

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
fruityri
Viestit: 7
Liittynyt: 2.1.2006 15:13

PHUKET PHUKET

Viesti Kirjoittaja fruityri »

mikäköhän noita phuketin säitä vaivaa, viime vuonna oli tähän aikaa loistosäät. nytten vain sataa. ja muualla thaimaassa näyttää olevan aurinkoa ja hellettä.

ensi kuussa olisi tarkoitus lähteä matkalle :)
wiljami
Viestit: 4
Liittynyt: 12.12.2005 18:51

Viesti Kirjoittaja wiljami »

Ensikuussa myös lähdössä Phukettiin ja samalla ns. neitsytmatkalle Thaimaaseen. Ei auta kuin toivoa kelien paranemista, vaikka paikka varmasti on elämys huonommallakin kelillä. :)
Myttö
Viestit: 31
Liittynyt: 23.4.2005 12:17
Paikkakunta: Nummela

sama täällä

Viesti Kirjoittaja Myttö »

kun Wiljamilla.. Lämmintä silti varmasti piisaa :roll:
peekoo
Viestit: 7
Liittynyt: 3.4.2005 17:33

Viesti Kirjoittaja peekoo »

Älkääpä ottako netissä näkyviä sääennusteita kovin vakavasti, eivät kuvaa säätä kovinkaan totuudenmukaisesti. Olimme Phuketissa Katalla vuoden 2 ensimmäistä viikkoa ja YHDEN ainoan kerran sadekuuro (n. 5 min.) "yllätti", kun olimme illalla matkalla syömään. Muuten vaihtelevan sopivasti aurinkoa ja puolipilvista, ainakin meidän mielestä oikein passelia lomasäätä. Viimeisinä päivinä auringonpaiste alkoi jo lisääntyä ja veikkaan, että saatte jatkossa mollikkaa enemmän kuin lääkäri määrää!
fruityri
Viestit: 7
Liittynyt: 2.1.2006 15:13

Viesti Kirjoittaja fruityri »

peekoo kirjoitti:Älkääpä ottako netissä näkyviä sääennusteita kovin vakavasti, eivät kuvaa säätä kovinkaan totuudenmukaisesti. Olimme Phuketissa Katalla vuoden 2 ensimmäistä viikkoa ja YHDEN ainoan kerran sadekuuro (n. 5 min.) "yllätti", kun olimme illalla matkalla syömään. Muuten vaihtelevan sopivasti aurinkoa ja puolipilvista, ainakin meidän mielestä oikein passelia lomasäätä. Viimeisinä päivinä auringonpaiste alkoi jo lisääntyä ja veikkaan, että saatte jatkossa mollikkaa enemmän kuin lääkäri määrää!
Okei, kiitos helpotuksesta :) aika paineita nimittäin. Oliko säät myös suotuisat hyvää rusketusta hakevalle? :) Pitäisi nimittäin saada iho ruskeaksi mallikuvauksia varte :)
juhajuha
Viestit: 1288
Liittynyt: 1.3.2004 1:11
Paikkakunta: helsinki

Viesti Kirjoittaja juhajuha »

29 paivalla ja illalla jaahtyy 28 asteeseen. Siina taman paivan saatilanne.
Paras matkani on aina se seuraava.
Avatar
vlahti
Moderaattori
Viestit: 1632
Liittynyt: 15.12.2003 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja vlahti »

Terve,

27.12 - 11.1. Phuketissa ja kelit olivat todellakin parantuneet ihan normaaliksi. Kaksi sadetta koko aikana, toinen pääsi kastelemaan, mutta sade oli niin lämmintä, ettäm jatkettiin mopoilla ajamista sateessa. Ei muuten kannata kauheasti kanttailla tai vaihtaa kurveissa pienempää vaihdetta sateella...

Rusketusta sai, polttaakin onnistui ihon ja nyt Suomeen paluun jälkeen tuo päällimmäinen kerros kesiikin sitten näissä pakkasissa pois...

En usko, että mitään huolta ilmoista enää tämän sesongin aikana ennen seuraavaa sadekautta, joka itse asiassa sekin on ihan mukavaa säätä.

//vlahti
Vastaa Viestiin